Akhisar Belediyespor oyundan memnun

Bu hafta özellikle Gençlerbirliği´nin savunma anlayışlı oyununa karşılık hafta içerisinde hücum organizasyonları üzerine çalıştıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Tolunay Kafkas; kenar oyuncularından memnun olmadığını ifade ederek de


Spor 1.10.2016 14:53:51 360 0

Akhisar Belediyespor oyundan memnun

Bu hafta özellikle Gençlerbirliği´nin savunma anlayışlı oyununa karşılık hafta içerisinde hücum organizasyonları üzerine çalıştıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Tolunay Kafkas; kenar oyuncularından memnun olmadığını ifade ederek devre arasında 2 kanat oyuncusu almak istediklerine vurgu yaptı.

Karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede Kafkas, maçın hakkının beraberlik olduğunu hangi takım kaybetseydi tüm hakkına yazık olacağını kaydederek lige verilecek 15 günlük aranın kendilerine iyi geleceğine vurgu yaptı.

Öte yandan Trabzon maçının da diğer maçlar gibi bir karşılaşma olacağını ifade eden Kafkas, kazanacak güçlerinin olduğunu ancak takımda hem oyunu ve hem de oyuncuyu geliştirmek zorunda olduklarından dolayı bu zorlu süreci en iyi şekilde aşmak istediklerini ifade etti.

Taraftarların bir kısmının kendisini istifaya çağırmasının normal olduğuna vurgu yapan Kafkas, taraftarın gol ve galibiyetlere aç olduğunu arada böyle seslerin yükselmesinin normal olduğunu ve taraftarın biraz daha sabırlı olmasını belirtti.

Maçın ardından yine değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar takımın üzerinde gol atamama kaygısı olduğunu ancak teknik heyet ve futbolculara güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade ederek sahada oynanan oyunun geleceğe dönük iyi bir ışık verdiğini vurguladı.

Öte yandan yeşil-siyahlılar 3 günlük iznin ardından 4 Ekim´de Yılmaz Atabarut Tesislerinde Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

(B.G.- K.M.)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ