Akhisar Belediyespor´da Bursaspor Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig´de 17 Nisan Pazar günü saat 16.00´da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda Bursaspor´un konuğu olacak Akhisar Belediyespor çalışmalarını sürdürdü.


Spor 15.04.2016 11:27:12 235 0

Akhisar Belediyespor´da Bursaspor Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig´de 17 Nisan Pazar günü saat 16.00´da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda Bursaspor´un konuğu olacak Akhisar Belediyespor çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı süren Douglas haricinde tam kadro idmana katılan yeşil-siyahlılar da oyuncular son derece yüksek moralli göründü.

Cihat Arslan önderliğinde yarım sahada taktik çalışan yeşil-siyahlılar, daha sonra kanatlardan hücum taktiği çalıştı.

Trabzonspor´dan devre arasında yeşil-siyahlıların kadrosuna katılan 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Alper Uludağ 4 haftalık sakatlığın ardından tekrar formayı istiyor. Ligin 24.haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynana Fenerbahçe maçının 72.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Alper Uludağ 4 maç ardından tekrar formasına kavuşmak için idmanlarda kendini gösteriyor.

Cihat Arslan´ın Akhisar´da sol kanatta görev verdiği Alper Uludağ yeşil-siyah forma ile 2 maçta 162 dakika şans buldu.

Son haftalardaki puan kayıplarına son vermek istediklerini belirten Alper Uludağ şunları kaydetti; ?Benim açımdan 3-4 hafta dışarda kaldım, çok şükür toparladık. Şimdi yeni yeni 1 haftadır takımla birlikte çalışmalara başladım. Son 7 hafta durumla ilgili olarak ise takım olarak iyi oynuyoruz da bir türlü işte galip gelemiyoruz. Bu da şansızlık oluyor, sıkıntı yok futbolda var böyle şeyler bunun da altından çıkacağımıza inanıyorum? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ