Akhisar Belediyespor´da Osmanlıspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor´da Osmanlıspor maçı hazırlıkları Yılmaz Atabarut Tesislerinde devam ediyor.


Spor 8.12.2016 17:35:06 278 0

Akhisar Belediyespor´da Osmanlıspor hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor´da Osmanlıspor maçı hazırlıkları Yılmaz Atabarut Tesislerinde devam ediyor. Yeşil-Siyahlıların bugün yaptığı idmana sakatlığı süren kaleci Fatih Öztürk katılmazken Miguel Lopes, kaleci Milan Lukaç ve N´guemo´nun takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi.

Osmanlıspor´a karşı farklı bir taktik uygulama çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Teknik Direktör Tolunay Kafkas bu akşam Osmanlıspor´un UEFA liginde Zürich ile yapacağı karşılaşmayı da takım olarak birlikte izleyeceklerini belirtti. Kafkas ayrıca Osmanlıspor´a Avrupa kupalarında başarılar diledi.

11 Aralık 2016 Pazar günü saat 16.00´da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları ise misafir takım 10, Maraton Akigo 11, Kapalı 15 ve VIP 20 TL´den bugün satışa çıktığı bildirildi.

Yeşil-Siyahlılar da sakatlığı süren kaleci Fatih Öztürk ile kar cezalısı bulunan Özer Hurmacı´nın Osmanlıspor´a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ