Akhisar Belediyespor´da Trabzonspor Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 20. Haftasında 7 Şubat Pazar günü saat 15.00´de Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde başladı.


Spor 3.02.2016 17:30:36 278 0

Akhisar Belediyespor´da Trabzonspor Hazırlıkları Başladı

Sakatlıkları süren ve tedavisini ailesinin yanında İsveç´te sürdüren Mervan Çelik ve yine dizinde oluşan ödemden dolayı sakatlığı süren Sırp oyuncu Petar Grbic idmana katılmazken arka adalesinde hafif sakatlığı bulunan ve Trabzon maçında oynaması zor görünen Sami takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-Siyahlılar da ayrıca Ahmet Cebe, Muğdat Çelik ve Onur Ayık sarı kart sınırında bulunan oyuncular arasında yer alıyor.

Beraber oynamayı seven bir takım olarak sahaya çıktıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan; ?Çok önemli bir karşılaşmayı kazandık, bu bizim için tarihi bir maçtı, çok şükür onu da atlattık. Futbolcu arkadaşlarımıza maçtan sonra söyledim, bizim takıma çok yakıştı bu galibiyet. Çünkü bu takım beraber oynamayı seven bir takım, şükürler olsun bunu başarabilen takım bunu da başardı. Trabzonspor maçı güzel bir ivmeydi bizim için, özgüvenimizin tekrar geri gelmesi adına önemliydi. Onun için tüm takımı kutluyorum.

OYUNCULARIMIZ TRABZON MAÇINDA ÖZVERİLİ OYNADI

Trabzon maçında eksik noktaları değerlendiren Teknik Direktör Arslan; ?Kupa maçında alternatif olarak Hugo Rodallega´nın ve Petar Grbic´in sakat olması bizim belli dakikadan sonra oyuncu tercihleriğmizde sıkıntı oldu. Ön Grubu besleyebilecek oyuncumuz yoktu elimizde. İşte bir ara NGuema´yı sağda oynattık, sonra Soner´in yeri olmamasına rağmen hücuma koyduk. Ama hepsi fedakar ve özverili davrandığı için mevkileri çok aratmadılar? dedi.

SAKATLIKLARIN DÜZELMESİ SONRASI ÖNEMLİ TAKIM OLACAĞIZ

Devre arası transferi sonrası takımın güçlendiğini ancak sakatlıklardan dolayı bazı mevkiler açısından sıkıntı duyduğunu dile getiren Arslan; ?Bazı mevkiler açısında yoksunduk, ön grubumuz yoktu. Santrafor yedekte yoktu, sol ön yoktu, sağ ön yoktu. Ama hepsi iyileştiği zaman bence önemli bir takım olacağız, yani önemli takım olmaya devam edeceğiz? dedi.

ARA TRANSFER BİZE GÜÇ KATACAK

Devre ara transferini ve son transfer Vaz Te transferini de değerlendiren Arslan; ?Vaz Te bizim geçen yıl Akhisar Belediyespor´da çok faydalı oldu. Tekrar onun durumu söz konusu olunca biz de gelmesini istedik, yönetim kurulu da çok istedi. Yani iyi bir transfer oldu, bize güç katacaktır muhakkak. Yani ilk 11 olsun yada sonradan giren oyuncu olarak her türlü faydasını göreceğiz. Ama asıl transferde biz şunu planladık, hani bizim ilk yarıdaki takıma oyuncu alamasak da olabilirdi. Ama Güray´ın gidişi bize 2 takas önemli oyuncu kazandırdı. Aynı zamanda da biz senenin de takımını oluşturmak için adım attık. Çünkü gelen 6 oyuncu Muğdat oynayarak da fayda sağlamaya başladı, diğer arkadaşlar da oynayarak muhakkak destek olacaklardır. Gelecek senenin de takım olma adına adımlarını attık? dedi.

KUPADA KAZANMAK İSTİYORUZ

Galatasaray kupaya çok asılacaktır, yani çünkü ligde çok fazla umduğunu bulamadı. Onun için Fenerbahçe ve Beşiktaş´ın kafası biraz daha karışık diye düşünüyorum ama odaklanmada Galatasaray kupaya daha odaklı bir takımdır. Ama biz de Allah´a şükür iyi bir takımız, kimseye boyun eğecek bir durumumuz yok. Biz de Galatasaray karşısında turu geçmek için sonuna kadar kovalayacağız. İlk maçın evimizde ve ya dışarda olması bize büyük avantaj sağlayacağını da düşünmüyorum. İki maç oynanacak, biz ikisinde de kazanmak isteyeceğiz. Yani zor olduğunu biliyorum, rakip olarak çok güçlü olduklarını biliyoruz ama biz de kazanmak istiyoruz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ