Akhisar Belediyesporlu Taekwondocu Kızlar Çıtayı Yükseltti

14 ile 22 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Belek´te yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası´nda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları Nuray Olçay ve Nurgül Olçay şampiyonluklarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı maka


Spor 9.03.2016 16:06:45 322 0

Akhisar Belediyesporlu Taekwondocu Kızlar Çıtayı Yükseltti

14 ile 22 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Belek´te yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası´nda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları Nuray Olçay ve Nurgül Olçay şampiyonluklarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret etti.

Kulüpler Avrupa şampiyonluk kupasını taktim eden kulüp antrenörü Hüseyin Yüksel başkana teşekkür ederek gelen başarılardan dolayı sporcuları da kutladığını daha nice başarılar için gerekli hazırlıkları devam ettirdiklerini? dedi.

Geçen yıl Avrupa Kulüpler Şampiyonası´nı takım olarak 21. sırada bitirirken, 2016 yılında 5. sırada bitirerek Akhisar belediye Spor Kulübü olarak Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Avrupa 5. Olan kızları Avrupa şampiyonu olarak mutlu olduklarını ifade eden Yüksel, her yıl başarı çıtalarını daha da yukarı taşıdıklarını belirtti.

Sporcu kızlara da teşekkür eden Belediye Başkanı Salih Hızlı başarılarının daim olması için çalışmalarına ara vermeden devam etmesi gerektiğine olimpiyatlara katılma yolunda başarılar diledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ