Akhisar CHP ´Adalet Yürüyüşü´ne Destek İçin Yürüdü

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçeTeşkilatı, Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı ´Adalet Yürüyüşü´ne destek olmak için yürüyüş yaptı.


Siyaset 17.06.2017 01:19:24 798 0

Akhisar CHP ´Adalet Yürüyüşü´ne Destek  İçin Yürüdü

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi  ilçeTeşkilatı, Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı ´Adalet Yürüyüşü´ne destek olmak için yürüyüş yaptı.

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi  i lçeTeşkilatı, milletvekili Enis Berberoğlu´nun tutuklanmasından sonra protesto etmek CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı ´Adalet Yürüyüşü´ne destek için Takir Ün caddesi başında topanarak Öğretmen evi önüne kadar yürüdü. Akşam üzeri saat 18.00 de başlayan yürüyüşte ellerinde pankartlar ile "Bu daha başlangıç Mücadeleye Devam", "Susma sustukça sıra sana gelecek", "Gün gelecek, devran dönecek, AKP halka hesap verecek", " Vekiller İçerde, Damatlar dışarda", "Adalet, Adalet", "Faşizme karşı Omuz Omuza" sloganlar altında Öğretmen evi önüne kadar yürüyerek orada bir basın açıklaması yaptı. CHP Akhisar İlçe Teşkilatının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı Adalet Yürüyüşü´ne Demokrasi Platformu, ADD ve Eğitim-Sen katıldı. Tahir Ün Caddesi. Öğretmenevi önünde basın açıklamasını CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin yaptı.

İsmail Şahin ?Çok diğerli Akhisarlılar,Cumhuriyet Halk Partililer, sizleri Cumhuriyet  Halk Partisi adına sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyoruz, Değerli Yoldaşlar,Ülkemizin geldiği nokta Demokrasi,  Adalet, Hukukun üstünlüğü  emeğin saygınlığı bu noktada faşizm hepsini yok etmek üzere  adalet ayaklar altında. Yıllardan beri Fethullah Gülen´e tüm demokratlar solcular CHP´liler tüm yazarlar  cizerler FETÖ örgütüdür dediği zaman bugünkü siyasi iktidarı bakanı ve milletvekili yazarı çizeri hepsi üzerimize geldiler. Ama Şimdi şu noktada görüyoruz ki bizim yıllarca FETÖ ile mücadele eden milletvekillerimiz, yazarımız, aydınımız tüm  basın mensupların büyük bir kısmı hapishanede Aman  FETÖ´ya Feto örgütü demeyen  Fettullah Gülen efendi diyenler dışarıda. Başta ne istediniz de vermedik diyen Adalet Bakanından Cumhurbaşkanından hepsi Fettullah Gülen efendi diyenler. Suriye´ye giden tırlar onu haber yapan milletvekilimiz hapiste. Ama bir Başbakan yardımcısı vallahide billahide o tırlar Türkmenlere gitmiyor içinde silah var Başbakan yardımcısı var. Onun  biz Cumhuriyetçiler, Demokratlar, solcular  sosyal demokratlar bu ülkede adalet yerine gelinceye kadar mücadele edecek faşizme asla boyun eğmeyeceğiz. Ülkemizde Adalet yerine gelinceye kadar İnsan haklarının üstünlüğü yerine gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek. Bu ülkeyi bu adamlara teslim etmeyeceğiz, faşizme ezdirtmeyececeğiz? dedi.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK