Akhisar Engelliler Meclisinde AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yeni yönetim kurulu tanıtımında bulundu.


Siyaset 8.08.2015 21:32:46 334 0

Akhisar Engelliler Meclisinde AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yeni yönetim kurulu tanıtımında bulundu. İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit´i AK Parti lokal binasında, Meclis Başkanı Yeliz Dedeoğlu, üyeler Seda Ölmezler, Sevinç Özler, Zennur Gültekin, Sabri Kalender, Sevim Tan, Nevai Girgin, Alper Tutali Serhat Tuna, Murat Demir ve Merin Ören´i kabul etti.

AK Parti hükümeti boyunca engelliler adına Türkiye´de bir çok projeye imza attıklarını altını çizen İlçe Başkanı Şenyiğit "Akhisar´da da kent konseyi kapsamında faaliyet gösteren engelliler meclisinin de her yanında bulunacağız" dedi.

HER ŞEY ENGELSİZ AKHİSAR İÇİN!

Akhisar genelinde tüm engelliler kaldırmak istediklerine vurgu yapan Engelli Meclis Başkanı Yeliz Dedeoğlu, Akhisar´da yaşayan engellilerin sorunlarıyla ilgilenmek, onların çözümüne katkıda bulunmak ve onların toplumsal hayata uyum sağlamaları için gereken her türlü çalışmayı yapmak olarak amaçlarını açıkladı. Dedeoğlu sözlerine şöyle devam etti; "İlk yönetim kuruluna girdiğimizde eksiklik olarak toplumsal barıştan söz ettik. Toplumda olan her türlü ayrımcılık engellilere karşı da var. Engelliler başlı başına ayrımcı, evlerinden çıkamıyor. Toplumsal barış süreci olsun istedik. Toplumsal barış olmadan hiçbir sorunumuz çözülemez. Konuşmalarımızda kentin barış kenti olduğunu toplumsal barışın olmazsa olmaz olduğunu her platformda dile getirdik. Kent Konseyinde farkındalık yaratma adına sanatsal çalışmalar yapmak istedik. bu tür çalışmalarımız devam edecektir" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ