Akhisar Gençlik Merkezi Tam Gaz Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan yaklaşık 2 milyon TL´ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.


Gündem 8.08.2015 21:37:55 303 0

Akhisar Gençlik Merkezi Tam Gaz Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan yaklaşık 2 milyon TL´ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Müteahhit firmanın iflası nedeniyle tekrar yapılan ihalede ikinci müteahhit firma çalışmalarına başladı ve 2015 yılı ekim ayı içerisinde geçici teslimin yapılacağı bildirild

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin, Müteahhit Firma Yetkilisi Medeni Çağlayan ile birlikte inşaatta inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bazı yerel medyada çıkan ?Gerçekti, Hayal Oldu? iddialarını kabul etmediğini kaydeden Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti hükümeti boyunca yapılan tüm projelerin hayal bile edilemediğini belirtti. Bölgenin en büyük gençlik merkezini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydemir Akhisarlıların gençlik merkezine sahip çıkmaları istedi.

Aydemir basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ?Bir gençlik merkezi inşaatımız hayaldi gerçek oldu. Taşerondan kaynaklanan bir gecikme oldu. İş teslimi bu ay sonundaydı daha sonra bakanlığımızla yüklenici firma görüşerek iki ay uzatma aldılar. İnşallah bunu en kısa sürede bitirmeye çalışacaklar. Ekim başı itibariyle geçici kabul hale getirmeye çalışıyor arkadaşlarımız.

Gençlik merkezimiz Akhisar´ın ihtiyacını rahatlıkla görebilecek bir gençlik merkezi. Basketbol sahasıyla, tenis kortuyla, kapalı basketbol sahasıyla, kütüphanesiyle, doktor odasıyla gençlerimizin gelip kışın dahi faaliyette bulunacağı alan oluşturduk. Burada gençlerimiz en güzel şekilde kendilerini daha donanımlı hale getirecekler. Bu inşaatın Ekim başında bitmesini konuşmamız AK Parti hükümetinin Akhisar´ımıza ve gençliğe vermiş olduğu önemin göstergesidir. Bu inşaat bittiğinde gölete yeni bir değer katacağız? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ