AKHİSAR GÖRDESLİLER DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Akhisar Gördesliler Kültür Ve Dayanışma Derneği dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.


Eğitim 11.12.2017 09:30:47 668 0

AKHİSAR GÖRDESLİLER DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Akhisar Gördesliler Kültür Ve Dayanışma Derneği dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

 

Akhisar Gördesliler Kültür Ve Dayanışma Derneği dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Akhisar Gördesliler Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından Utopia Wedding Kafe ve Restaurant´ta düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Dernek Başkanı Nadir German, ? Bizler bir yola çıktık. Daha iyi hizmetler yapmak için bu yola baş koyduk. Allah inşallah hiçbirimizi utandırmaz? dedi.

 

Dernek Başkanı Nadir German, ?Geçen günlerde hep beraber dernek açılışımızı gerçekleştirdik. Çok güzel bir açılış yaptık. Tarihimizi ve kültürümüzü en iyi canlandırmak için elimizden gelen her türlü desteği Gördes´teki hayırseverler ve kuruluşlardan aldık. Sizlerle bunu paylaşmak ve yakınlaştırmak istedik. Akhisar´da yaşayan Gördeslileri burada Gördeslilere yakışır bir şekilde açılış sergilemeye çalıştık.?

Biz Büyük Bir Aileyiz

2018 yılı bizim için önemli bir yıl. Daha derneğimiz yeni açıldı ve tam oturmadı. Bizi ilk etapta zorlayan zorluklar oldu. Bunlara göğüs gerdik, sabrettik. Allah nasip ederse bundan sonra daha güzel olacağına inanıyorum. Çünkü birlikte rahmet var. Benim olduğu kadar dernekte emeği olan üye arkadaşlarım var. Çünkü tek kişi hiçbir şey değildir. Ben yok bundan sonra biz var. Biz büyük bir aileyiz.

Kadın Kollarımızı Oluşturacağız

Kadınlarında dernek faaliyetlerinde yer alması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Nadir German, ?Özellikle biz dernek olarak kadınların da, hanımefendilerin bu derneğin önemli faaliyetlerinde de yer almasını temenni ediyoruz. Yakın zamanda kadın kollarımızı oluşturacağız. Bununla ilgili özellikle annelerimize ve ablalarımıza çok büyük emek düşüyor sizlerden yardım isteyebiliriz.

Dernek İçerisinde Doğal ve Otantik Pazar

Başkan Nadir German, ?ilerleyen dönemlerde derneğimizin içerisinde bir pazar hedefliyoruz. Gördes´imizde üretilmiş, yapılmış doğal ve otantik bir Pazar oluşturmayı düşünüyoruz.?

Dernek Binamızı Çarşıya Taşıyacağız

Başkan German, ?değerli yönetimimizle istişare yapıp bir karara varacağız. Biraz daha çrşı, merkez bir mekâna taşınmayı düşünüyoruz. Gördeslilerin daha çok olduğu bir bölgeye taşınmak istiyoruz. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek yeni mekânımızda çalışmalarımızı sürdürmeyi devam edeceğiz.?

Kahvaltıda birlik ve kardeşlik mesajı veren Dernek Başkanı Nadir German, ?daha büyük, daha kapsamlı bir yemek düzenleyeceğiz. Çanakkale gezisi ve diğer programlarda hep beraber birlik ve kardeşlik içinde yolumuza devam edeceğiz? dedi.

Kudüs, Önemli ve Kutsal

German,? son günlerde yaşanan olayları hepimiz takip ediyoruz. Kudüs bizim için önemli ve kutsal toprağımızdır. Uğruna savaştığımız, mücadele verdiğimiz bu toprak günümüzde sömürülmeye çalışılıyor. Buna sessiz kalamayız. Zafer Allah´ındır. Allah ABD´nin ve İsrail´in oyunlarını başlarına yıksın. Kudüs, Müslümanlar için önemli bir yerdir. Bize emanettir.

Kahvaltı etkinliğine derneğin üyeleri aileleriyle birlikte katıldı. Kahvaltı sonrasında çocuklar, Utopia´da bulunan midilli türü atlara bindiler. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ