AKHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KURSLARINA BAŞVURULARI KAÇIRMAYIN

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Akhisar Belediyesi içerisinde bulunan sanat atölyelerinde açılacak olan kurslara başvuruları başlıyor.


Gündem 24.07.2019 20:45:26 1750 0

AKHİSAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KURSLARINA BAŞVURULARI KAÇIRMAYIN

   Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Akhisar Belediyesi içerisinde bulunan sanat atölyelerinde açılacak olan kurslara  başvuruları başlıyor.

Akhisar Belediyesi Encümen Kararı ile Akhisar Belediye Binası içerisinde bulunan sanat atölyeleri başta olmak üzere Merkez ve Mahallelerde bulunan yerler  1 Ağustos 2019-1Ağustos 2020 tarihleri arasında Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Kurslarında kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne devredilmiştir.

Yerlerin Akhisar Halk Eğitimi Merkezi´ne tahsis edilmesi ile birlikte Akhisar Belediye´si Sanat Atölyeleri,İlhan Ayverdi Halk Konağı,Akhisar Sebzeciler Hali´nde bulunan yerlerde Halk Eğitimi Merkezi tarafından bir çok alanda farklı kurslar açılması planlanmaktadır.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce resim,piyano,gitar,bağlama,keman,çini,takı yapımı,ahşap boyama,aliminyum kabartma,ebru,el sanatları,ahşap hediyelik eşya,filografi,fotoğrafçılık,photoshop alanlarında açılması planlanan kurslara başvurular 24 Temmuz 2019 Çarşamba-2 Ağustos 2019 Cuma tarihleri arasında Belediye Sanat Atölyesinde bulunan görevliye kimlik fotokopisi ve Halk Eğitimi Merkezi başvuru formunun doldurulması şeklinde gerçekleştirilecektir. Kurslara başvurular şahsen yapılacak olup;18 yaşından küçüklerin başvurularında velilerimiz tarafından başvuru yapılması istenecektir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ