AKHİSAR KADIN MECLİSİ EMEK VEREN KADINLARLA 8 MART´I KUTLADI

Akhisar Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akhisar Gıda çarşısında bulunan THY Tekstil ve Ufuk Merde Pide fabrikasını ziyarette bulundular.


Gündem 9.03.2016 00:37:09 506 0

AKHİSAR KADIN MECLİSİ EMEK VEREN KADINLARLA 8 MART´I KUTLADI

Akhisar Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akhisar Gıda çarşısında bulunan THY Tekstil ve Ufuk Merde Pide  fabrikasını  ziyarette bulundular.Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri n katıldığı ziyarette ilk olarak THY Tekstil fabrika Müdürü Dilek Çetin Kaya ile görüştü.

Ziyarette Güney ve yönetimi THY Tekstil Fabrikasında ki çalışan bayanları tek tek yanlarına gidip 8 Mart Dünya Kadın Günlerini kutlayıp bayanlara hediye dağıttılar.Güney,? Gönül isterdi ki bugün 8 Mart´ı kutlarken birçok olumsuzluklar olmamış olsun. Bundan sonraki süreçte inşallah bu olanlar bir daha yaşanmasın ve el birliği ile yeni bir dünya inşa edelim. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutlar sağlıklı ve mutlu yarınlar dilerim.? diye konuştu.

Akhisar Kadın Meclisi Yönetimi ziyaret bitiminde THY Tekstil Fabrikası Müdürü Dilek Çetin Kaya´ya çinicilik işli tabak ve kadın meclisine özgü Beni Öldüresiye Sevme Sloganlı bardak hediye etti.

Ardından Kadın Meclisi Akhisar Ufuk Merde Pide Fabrikasında ki bayanları da ziyaret edip günlerini kutlayan hanımlar son olarak Şehir gazinosunda bulunan bayanlarında gününü kutladılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ