AKHİSAR KAHVECİLER ODASI İLE SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI

Özel Akhisar Hastanesi Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar, Destek Hizmetleri Müdürü Berhan Örnek Akhisar Kahveciler Odası´nın Ahmet Kayalı İşhanı´ndaki bürosunu ziyaret etti ve sağlık protokolü imzalandı.


Gündem 27.04.2018 13:54:00 834 0

AKHİSAR KAHVECİLER ODASI İLE SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI

Özel Akhisar Hastanesi Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar, Destek Hizmetleri Müdürü Berhan Örnek Akhisar Kahveciler Odası´nın Ahmet Kayalı İşhanı´ndaki bürosunu ziyaret etti ve sağlık protokolü imzalandı. Yapılan sağlık protokolünde; Oda üyelerinin, birinci derece yakınlarının da (anne, baba, eş, çocuk) bu indirimlerden faydalanabileceklerini bildirdi.

Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ?Özel Akhisar Hastanesi, ilçemiz ve çevre ilçelerin güzide sağlık kuruluşlarından biri.  Her türlü sağlık sorunlarımıza cevap verebilen bir kurum. Üyelerimiz adın Özel Akhisar Hastanesi´ne teşekkürlerimizi iletiyor ve hayırlı olmasını diliyoruz.? ifadelerini kullandılar.

Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar da, ?Özel Akhisar Hastanesi olarak en başından beri amacımız, kusursuz hizmet anlayışı çerçevesinde herkesin yanında olmak. Esnaflarımıza faydalı olmak bize gurur veriyor. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır ve ben hastanemiz adına Akhisar Kahveciler Odası´ na teşekkürlerimi iletiyorum.? ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ