Akhisar Kahveciler Odasından, Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya ziyaret

Akhisar Kahveciler Odası yönetim kurulu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 15 yıllık 3 dönemde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.


Gündem 22.03.2019 12:20:44 1342 0

Akhisar Kahveciler Odasından, Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya ziyaret

Akhisar Kahveciler Odası yönetim kurulu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 15 yıllık 3 dönemde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, günün anısına Akhisar Kahveciler Odasının kendi ürettiği ve şişelediği zeytinyağından takdim etti.

Ziyaret Oda Başkanı Erkin Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri, Behzat Çalışkan, Hasan Olcay Gün, Hüseyin Öktem, Gürhan Kıyak, Tonay Tosuner, Mehmet Aybar ve sekreter Hanife Özçelik katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve Ali Velestin´in de katıldığı ziyarette Belediye Başkan Salih Hızlı, nezaket ziyaretinden dolayı Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve zeytinyağının da başarılı bir proje olduğunu ifade etti.

Kahveciler Odası Başkanı Güney, 15 yıl boyunca Akhisar Kahveciler Odası başkanı olarak dönemi boyunca her türlü isteğinde kapıyı sonuna kadar açan ve her türlü projemizin içerisinde olan Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ