Akhisar KYK´dan Halep yardım kampanyası

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ile Kızılay´ın ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyası 19-30 Aralık 2016 tarihleri arasında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de dahil tüm yurtlarda başladı.


Gündem 22.12.2016 12:15:00 421 0

Akhisar KYK´dan Halep yardım kampanyası

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ile Kızılay´ın ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyası 19-30 Aralık 2016 tarihleri arasında Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de dahil tüm yurtlarda başladı. Türkiye geneli başlatılan bu yardım kampanyası Akhisar Kredi ve  Yurtlar Kurumumunda da başlatıldı.

Akhisr KYK´dan yapılan açıklamada ? ?Halep Bizdir, Halep Bizdendir, Halep Bizimledir ? sloganıyla başlatılan bu yardım kampanyasıyla gençlerimizin  yardımlaşma ve diğergamlık duygularını harekete geçirmek, Halep´ten tahliye edilen iç savaş mağduru Suriyeli kardeşlerimizin hüzünlerini paylaşmak ve acil ihtiyaç duydukları insani yardım malzemelerini temin etmek amaçlanmaktadır.

Toplanan yardımlar 2 Ocak 2017 tarihinde Manisa İl Müdürlüğümüz tarafından makbuz karşılığında Türk Kızılay´ına teslim edilecektir.

Çok veren maldan az veren candan diyerek yola çıkan gençlerimiz Belediyelerimizden, Sivil Toplum Kuruluşlarından ve tüm Akhisar halkından destek beklemektedir? ifadelerine yer verildi.

YARDIM KAMPANYA TARİHLERİ : 19-30 Aralık 2016

YARDIM TOPLAMA YERİ : Akhisar Kredi ve Yurtlar Kurumu

YARDIM TOPLAMA KOORDİNATÖRÜ : Mustafa ŞEN (0555 857 4412)

YURT MÜDÜRÜ  : Osman YÖRÜK (0236 412 29 67 --0236 412 2103)

                              

TOPLANACAK YARDIM LİSTESİ

GIDA PAKETİ İÇERİĞİ (en az 3 ay kullanım süresi olan)

Un, bakliyat, yağ, tuz, tahin helvası, konserve gıdalar, reçel, zeytin, bebek maması ve bisküvisi, pötibör bisküvi, kuru gıdalar (Şeker hariç)

BARINMA PAKETİ İÇERİĞİ (hiç kullanılmamış)

Kışlık ayakkabı, bot, kaban, kazak ve pantolon

MUTFAK PAKETİ İÇERİĞİ (hiç kullanılmamış)

Tencere Seti, tabak, çorba tası, çatal, kaşık, leğen, bardak ve kepçe

TEMİZLİK PAKETİ İÇERİĞİ

Kova, el sabunu, çamaşır ve bulaşık deterjanı, ıslak mendil, çocuk bezi, ped, çöp poşedi

ÇADIR PAKETİ (hiç kullanılmamış)

BATTANİYE PAKETİ (hiç kullanılmamış)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ