Akhisar Life Yayın Hayatına Başladı

Akhisar Life, Aktüel, Magazin ve Yaşam Dergisi yayın hayatına başladı. Akhisar Life, 1 Ağustos ´ta ilk sayısını çıkararak, Babalı Garden Park´ta verdiği tanıtım kokteyli ile yayın hayatına başladı.


11.08.2015 16:53:42 441 0

Akhisar Life Yayın Hayatına Başladı

Akhisar Life, Aktüel, Magazin ve Yaşam Dergisi yayın hayatına başladı. Akhisar Life, 1 Ağustos ´ta ilk sayısını çıkararak, Babalı Garden Park´ta verdiği tanıtım kokteyli ile yayın hayatına başladı.

Babalı Garden Park´ta verilen tanıtım kokteyline gelen misafir, konuk ve davetlileri Akhisar Life Dergisi İmtiyaz sahibi Burak Yurdakul, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Koordinatör Arzu Özoktaş Budak tarafından karşılandı. Akhisar Life aylık Aktüel, Magazin ve Yaşam Dergisi ilk sayısını pasta keserek kutladı.

Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Akhisar Life Aktüel, Magazin ve Yaşam Dergisi İmtiyaz sahibi  Burak Yurdakul, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Koordinatör Arzu Özoktaş Budak ile Derginin birinci sayısı kapak fotoğrafının üzerinde olan kurdeleyi birlikte açtılar. Daha sonra Akhisar Life yazılı pastayı Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, AK Parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve İmtiyaz sahibi  Burak Yurdakul, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Koordinatör Arzu Özoktaş Budak ile birlikte kestiler.

Kokteyle konuşan Akhisar Life Dergisi İmtiyaz sahibi Burak Yurdakul, şunları söyledi. Yurdakul;" Bizim için çok önemli bir gün. 1991 yılında ben bazı arkadaşlarımla birlikte Akhisar´la alakalı olarak ilk aşkımızı yaşadık. O zamanlar tüm Türkiye´de ilk özel radyolar, basın kurumları yayın hayatına başladı. Bizde Akhisar için ne yapabiliriz sorusunun cevabını yerel radyolarda aramaya başladık. Bu bizim için meraktan öte Akhisar sevgisiydi. Radyoyla başlayan bu serüven bugün hoş bir dergi ile devam edecek. Dergimizin adı Akhisar Life. Akhisar´da ne varsa sizlerle paylaşmak, sizlere aktarmak her ay bizim ayrı bir derdimiz tasamız olacak. Bu güzel günde Akhisar´a dair güzel bir değer katabileceksek bizim en büyük mükafatımız olacak" dedi.

Kokteyle konuşan Belediye başkanı Salih Hızlı;" Akhisar´ın yaşayan yüzü sloganı ve iddiasıyla hayata geçen Akhisar Life dergisinin açılışı için bir aradayız. Bu tür açılışlar yeni umutlar anlamına geliyor. Şehrimiz için önemli bir gün. Bu şehri zenginleştirmek, bu şehirle ilgili iddialarımızı hayata geçirmek hepimizin önemli tutkusu. Şehrimizi zenginleştiriyoruz, anlam katıyoruz. Yaşam kalitemizi geliştiriyoruz. Akhisar´ın bütün halk katmanlarının temsilcileri var. Bu çok güzel bir bir araya geliş. Bu birliktelik Akhisar´ın karakteristik anlamında da bir araya gelişleri hep birlikte görüyoruz. Akhisar´ın en önemli gücü bence budur. Akhisar´la ilgili önemli bir adım atıldığında destek veriyoruz. İnşallah bu dergimizde Akhisar´da ki hayatı yansıtacaktır. Ben arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bir belediye başkanı olarak buna şahitlik etmek çok güzel. İleriye  baktığımızda bu günler çok daha anlamlı olacaktır" dedi.

Akhisar Life tanıtım Kokteyline Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, AK Parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selin Köksal, Akhisar Mermerciler  Kooperatifi Başkanı Recep Kalın, Yönetim kurulu üyeleri, AK-SEK Kurucu başkanı Av. Halil Vehbi başaran, Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Dernek başkanı Halil Hatip, Akhisar Genç İş Adamları derneği yönetim kurulu üyeleri, eş, dost ve davetliler katıldı.   

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ