Akhisar Masterler Maçında Dostluk Kazandı

Akhisar Masterler futbol takımı, İzmir Barosu 93 takımını Gölet sahasında konuk etti.


Spor 2.10.2016 14:44:18 503 0

Akhisar Masterler Maçında Dostluk Kazandı

Akhisar Masterler futbol takımı, İzmir Barosu 93 takımını Gölet sahasında   konuk etti.

Akhisar Masterler futbol takımı, İzmir Barosu 93 takımını dostluk maçında saat 17.30 da Gölet sahada karşı karşıya geldiler.

Gölet stadında karşılaşmada  ilk yarda İzmir Barosu 93  maçın ilk dakikalarında  kendisine gelen top gelen  Ömer topu direk kaleye vurdu. Ömerin vurduğu top kaleci  İlkay´ı geçerek fileler ile buluştu.  Atak üstüne atak yapan Akisar masterler ilk yarıyı Şentürk ve Ogün´ün attığı goller ile 2-1 öne geçti. Hakemin 2. Yarıyı başlatması ile her iki takımın oyuncuları dost hane içinde sahaya çıkarak maça başladı. 2. Dakikada da her iki takım atak üstüne atak yapsa da  İzmir Barosu 93yine Ahmet´in attığı gol ile beraberliği yakaladı. Maçın  2 yarısında Akhisar Masterler topa daha fazla hakim olarak maçın sonucunu belirledi Akhisar Masterler : 7 - İzmir Barosu 93 : 2

 Akhisar Masterler

İlkay,  Ceyhun, Ercan, Selçuk,  Zafer, Ogün, Hakan, Bircan, Engin, Şentürk Önder, Yedekler  Harun, Ersun, K. Engin Musa Emin.

İzmir Barosu 93

Olcay, Yakup, Erdal, Hakan, Binali, Osman, Turgay, Ahmet, Mehmet, İsmail, Ömer, Yedekler Emin ve Önder

 

Goller; Akhisar Masterler: Şentürk 1, Ogün 2, Önder 2, Harun 1,Ersun 1

 

İzmir Barosu 93 : Ömer Ahmet

 Her iki takım dostlukların ön plana çıktığı maçtan sonra birbirlerini kutlayarak bu gibi maçları yapmakararı aldı. Daha sonra Akhisar Masterler tarafından kendilerine verilenLale lokantasındaki akşam yemeğine katılan takım yemekten sonra bu dostluğun kalıcı olmasını belirten Takım adına konuşan  Av. Emin Özmen ? Akhisar Masterler ile yaptığımız maçta 7-2 yenildik ama bizim için bu maçta kaybeden veya  kazanan yok bu maçta sadece kazanan dostluk oldu biz maçın skoruna dağil kazanılan dostluğa bakarız. Bu gün burada bizlere göstermiş olduğunuz dostluklardan dolayı sizlere teşekkür ederiz? dedi  Akhisar Masterler takımı adına konuşan Emin Kökçü ise ?bizleri kırmayıp  Akhisar´a gelerek  bizleri memnun ettiniz. Bizlerde sizler gibi düşünerek sonuç olarak rakama değil dostluğa bakarız..Bizim içinde bu gün bu oldu burada kazanan dostluğumuz oldu? dedi Emin Kökçü daha sonra lale Lokantasındaki yemekten sonra Takım adına  Emin Özmen´e takımın armasını hediye etti.  


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK