Akhisar Masterlerin Konuğu Balçova Masterlar Oldu

Ege Masterler Federasyonu organize ettiği Lig´in altıncı haftasında Akhisar Masterler İzmir Balçova Masterleri Konuk etti.


Spor 13.11.2017 00:58:09 737 0

Akhisar Masterlerin Konuğu Balçova Masterlar Oldu

Ege Masterler Federasyonu  organize ettiği Lig´in altıncı haftasında Akhisar Masterler İzmir Balçova Masterleri Konuk etti. Kovalık tadında saat 16.15´te başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 biterken 2. Yarısında Akhisar Masterler sahadan 3-2 yenilgi ile ayrıldı. Karşılaşmaya misafir  takım Balçova Masterler başladı. Her iki takımın gol arayışı ile hızlı başlayan karşılaşmada Balçova Masterler 5. dakikada Erdem´in gönderdiği topa hakim olan Mustafa faka ile topu filelere göndererek takımının 1-0 öne geçmesini sağladı. 30. dakikada  arkadaşından gelen pası alan Ceyhun topla ceza sahasına girdi ve sert şutla topu  ağları göndererek durumu  1-1  yaptı. İlk yarı her iki takımın attığı birer gol berabere bitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayanAkhisar masterler ve  Balçova Masterlar 45.ci dakikada Kenan´ın  ara pasını alan Gökhan topu ağlara göndererek takımın 2 golünü atarak durumu 1-2 yaptı.

 60. dakikadaAkhisar Masterler´in  kaptan Emin Kökçü, ceza sahasında  Erdem´i düşürmesi ile misafir takım penaltı kazandı. Kullanılan penaltıyı kaleci kurtararak gole müsade etmedi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Gökhan´ın attığı gol ile Balçova masterler 3-1 öne geçti. Karşılaşkmanın son dakikalarında  Ertürk´ün attığı gol ile durum 2-3oldu ve karşılaşma yı Balçova kazandı.

 Akhisar Masterler : 2

Balçova Masterlar : 3

Stat: Kovalık

Hakemler: Salih Kozan, Önder Çoban, Türker Yunal

Saat  : 16.15

Akhisar Masterler: Veli Pancar, Kenan Hamamcıoğlu, Emin Kökçü, Levent Derviş, Fatih Şen, Erkan Gelir, Özay Alkan, Ertürk Karabak, Bora Bilginer, Şükrü Zengin, Ceyhun Ortanca

Yedekler ; Levent Açıkgöz, Nedim Kuşoğluları, Şerif İlikhan ve Zafer Uluer.

İzmir Balçova Masterlar : Metin Kılınç, Yavuz Özyavuzgil, Uğur Kurtan, Şerif Arı, Mevlüt Berktaş, Seyit Gültekin, M. Irmak Kılıç, Erdem Sefil, Kenan Tuncel, Gökhan Derince, Mustafa İnam

Yedekler : Nedim Korkmaz, M. Övünç Elgin, Sıddık Ay, Kıvanç Karasakız, Aşkın Babadağ.

Goller :Balçova masterler  5.Dk. Mustafa, 45.dk Gökhan (2),

Goller : Akhisar masterler  30.Dk. Ceyhun, Ertürk

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK