AKHİSAR MİMARLAR ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Akhisar Mimarlar Odasının yapılan olağan genel kurulunda yönetim değişti.


Gündem 13.12.2019 10:15:04 1377 0

AKHİSAR MİMARLAR ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

    Akhisar Mimarlar Odasının yapılan olağan genel kurulunda yönetim değişti. Tek lise ile girilen  genel kurulda başkanlığa Gülden Şataf Erhun getirilirken, yönetim  kurulunda başkanla beraber  4 kadın 1 erkek bulunuyor. Soma ve Gördes´in bağlı bulunduğu Akhisar Mimarlar Odasının 121 kayıtlı üyesi bulunuyor.

   Yönetim kurulu yaptığı ilk toplantıda başkanlığa Gülden Şataf Erhun getirilirken, Hazel Şen Genel sekreterlik, Ahmet Şen saymanlık görevi  üstlenirken, Nisan Hacet ve Emel Feratlar üye olarak bulunuyorlar.

      Belediye Başkanı Hüsnü Kahraman görev yaptığı dönemde 1985-1990 yılları arasında belediyenin İmar İşleri müdürlüğü, 1998-2007 yıllarında Akhisar  Organize Sanayi Bölge müdürlüğü yapan Gülden Şataf Erhun, ? Başta Akhisar olmak üzere, Soma ve Gördes´teki meslektaşlarımız ve diğer ilgili oda üyeleri sık sık bir araya gelerek mesleklerimizin sorunlarını gündeme getirmek istiyoruz. Tabii ki bu arada  şehirlerimizin  çağdaş bir şehirleşme ile gelişmesi içinde görüş ve projelerimizi başta belediyelerimize ve diğer kuruluşlara iletmek ve tartışmak istiyoruz. Yönetimde bulunan geç arkadaşlarım ile ve üyelerimizin de desteği ile  sosyal etkinliklerinde içinde olacağız.?  Dedi.  


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ