Akhisar Seyahat´ten Ensivri´ye Ziyaret

Akhisar ilçesinde hizmet veren otobüs firması Akhisar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Koca ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Koordinatörü ve Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri´yi ziyaret etti.


Gündem 18.05.2016 11:28:16 330 0

Akhisar Seyahat´ten Ensivri´ye Ziyaret

Akhisar ilçesinde hizmet veren otobüs firması Akhisar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı  Özcan Koca ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Koordinatörü ve Belediye Meclis Üyesi  Doğan Ensivri´yi ziyaret etti.

Ziyarette Büyükşehir Koordinasyon Müdürü Doğan Ensivri´ye çiçek takdim ederek ?Büyükşehrimizin hizmetlerini her alanda  il ve ilçelerde ve özellikle Akhisar´ımız da görüyor ve takdir  tebrik ediyoruz. Bu konuda başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere ilçemizi temsilen sizlere de teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum? dedi.

Ardından Koordinasyon Müdürü Doğan Ensivri de geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Akhisar Seyahat  Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulunuzu öncelikle tebrik ediyor ve çalışma ve görevlerinizde başarılar diliyorum? dedi. Ziyaret karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi sonrası sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ