Akhisar Ticaret Borsası´ndan Esnaf Kefalet Kooperatifi Ziyareti

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Yönetim, Başkan Yardımcısı Şerif Şerifoğlu ,Yönetim Kurulu üyeleri, İbrahim Aslan, Zeki Kemahlı, Meclis Üyeleri Ahmet Güngör, Kazım Ertürk ve Genel Sekreteri Gökb


Gündem 7.03.2018 08:45:27 731 0

Akhisar Ticaret Borsası´ndan  Esnaf Kefalet Kooperatifi Ziyareti

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat,  Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Yönetim, Başkan Yardımcısı Şerif Şerifoğlu ,Yönetim Kurulu üyeleri, İbrahim Aslan, Zeki Kemahlı, Meclis Üyeleri Ahmet Güngör,  Kazım Ertürk ve Genel Sekreteri Gökben Dikili Altaş; Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve yönetimine, makamında yeni başkanlık döneminin hayırlı olması için ziyarette bulundu. Borsa Yönetimi Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve ekibi karşıladı.

Alhat ? Öncelikleri şahsınızı ve Yönetim ve denetim kurulunuzu tebrik ederiz.Sizlerle birlik içerisinde yeni ve güzel projeler yapacağımıza inanıyoruz. Akhisarda´ ki tüm odalarla birlikte Akhisar´ımızın birlik beraberliği ve yapılacak işler için belli ve düzenli periyotlarda  toplantı düzenlemeliyiz.Böylelikle bir kontrol mekanizması geliştirilmiş oluruz. Zaman kaybedilmemelidir.Ayrıca´Akhisar için 10 senelik projeler masaya yatırılmalı bu projelerin iyi tasarlanması ve buna uygun hareket edilmesi gerekir dedi. Zeytine prim isteminden de bahseden Alhat ´Zeytinin neden prime ihtiyacı olduğu bir gün anlaşılacak´ dedi.

Genli ? Zeytin Akhisar için çok büyük bir katma değere sahip . Zeytin hem sağlıklı hem de verimli. Katmadeğeri yüksek bu ürün halkımız için ciddi gelir kaynağı olmuştur.? Dedi. Yeni dönemde küçük esnafın daha çok kazanması ve kalkınması için yapılacak projeleri anlatarak devam etti. Ayrıca odaların gücünü Akhisar için arttırılmasının gerekliliğinden bahseden Genli ´Artık kabuklarımızı kırmalıyız ve Akhisarın kazanması için tüm kuruluşlar beraber hareket etmeliyiz.´dedi.

Ziyaretin sonunda Akhisar´daki büyük, küçük tüm odaların birlikte toplanarak,  Akhisar için yapılabileceklerin güç birliği içerisinde yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ