AKHİSAR TSO ÜYELERİNDEN "İNDİRİM KAMPANYASINA" BÜYÜK DESTEK

Hükümetimiz tarafından Enflasyonla Mücadele programı kapsamında Ülke genelinde başlatılan " İndirim Kampanyası" için Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerine yapılan çağrı büyük destek görüyor.


Gündem 18.10.2018 07:53:37 758 0

AKHİSAR TSO ÜYELERİNDEN

Hükümetimiz tarafından Enflasyonla Mücadele programı kapsamında Ülke genelinde başlatılan " İndirim Kampanyası" için  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerine yapılan çağrı büyük destek görüyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet  Ulusoy "Hükümetimizin başlattığı bu kampanyaya  yurt genelinde ,TOBB a tüm Oda ve Borsaların da destek vermesi yönünde TOBB dan gelen yazıya istinaden derhal harekete geçtik ve tüm üyelerimize kampanyayı duyurduk. Duyuruda kampanyaya katılan üyelerimizin Odamıza bildirimde bulunmalarını istedik. Duyuruyu yaptığımız 15 Ekim tarihinden itibaren bize müracaatlar başladı. Bizde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak kampanyaya katılan  üyelerimizi ziyaretlere başladık. Hatta bizlere ilk olarak kampanyaya katılacağını bildiren üyemiz Akhisar Belediyespor iktisadi işletmesi oldu, bu da bizim için ayrı bir gurur vesilesidir. Bu nedenle biz de İlk ziyaretimizi Akhisar Belediye Spor a yaptık ve TOBB tarafından tasarlanan ve Odamızca bastırılan kampanya afişlerini kendilerine verdik , iki günde kampanyaya katılan üye sayımız otuzu aştı" dedi.

Ulusoy konuşmasına devamla Kampanyaya katılımın her geçen gün arttığını zamanlarının yettiği müddetçe tüm katılımcıları ziyaret etmeyi arzu ettiklerini belirterek , Akhisar TSO üyelerinin  bu kampanyaya katılım konusunda gösterdikleri hassasiyeti bizleri duygulandırdı, gururlandırdı, mutlu etti dedi.

Ulusoy konuşmasının sonunda  "Türk milleti zor zamanlarda kenetlenme ve Devletinin bekası için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Bu da bizi biz yapan en yüce değerdir. Bu nedenle halkımızla ne kadar övünsek azdır" dedi "


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ