AKHİSAR TURFAD DA YÖNETİM GÖREVLENDİRME YAPILDI

Akhisar TURFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi, Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel kurulunda tek liste kongreye katılan 40 üyenin oyları ile 5 kişilik yönetim kurulu üyesi belirlendi.


Spor 30.01.2019 15:19:11 1083 0

AKHİSAR TURFAD DA YÖNETİM GÖREVLENDİRME YAPILDI

Akhisar TURFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi, Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel kurulunda  tek liste  kongreye katılan

40 üyenin  oyları ile  5 kişilik yönetim  kurulu üyesi belirlendi.Bu akşam toplanan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirip Görev bölümü yaptı.

 Akhisarspor  Eski başkanlarından  Halil İbrahim Doğan, TÜRFAD Akhisar Şubesinin ilk kuruluşu başkanı Yılmaz Hızal, eski futbolculardan Nurullah Zağlı, eski yöneticilerden  İbrahim Aslan ve Ali Bulanık´tan oluşan yeni yönetim kurulu gerçekleştirdiği  ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Oy çokluğuyla Yeni Yönetim kurulu Görev bölümü yaptı buna göre Başkanlığa Nurullah Zağlı,Seçilirken

Başkan Yardımcısı,H.İbrahim Doğan,Üye Yılmaz Hızal,İbrahim Aslan,Sayman,ve Ali Bulanık üye olarak oylama sonunda Seçildi.

İlk toplantıda Konuşan Başkan Nurullah Zağlı Türkiye Genelinde İlçe Bazında Bir ilk olan Akhisar TURFAD Akhisar Futboluna Değişik Sorumluluk ve kademelerde Uzun yıllar Hizmet etmiş,ve Katkılar sunmuş olan bilgi ve birikim sahibi spor adamlarını bünyemizde toplayıp Akhisar Futbolunun Gelişmesine Katkılar sağlayacak Çalışma Görüş ve eklifleri,oluşturarak başta Genel merkezimizde ve

    Akhisarspor Yönetimi olmak üzere ilgili birimlerle paylaşmak Akhisarımızda Benzer konularda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla yakın ilişkiler kurarak,Akhisar Futbolumuzun Daha etkin Bir şekilde tanıtılması ile birlikte her türlü teknik analiz inceleme ve araştırmalarda bulunarak gelişim amaçlı,Faaliyetler sunan öncü bir sivil toplum kuruluşu olmak Amaxcındayız.

Bu yüzden Ulu Önder Atatürk ün Gösterdiği Hedefler Doğrultusunda Zaki,Çevik ve  Ahlaklı,Sporcuların Yetiştirilmesine Katkıda Bulunup Dernek üyelerinin Sosyal ve sportif yerleşmesi, ve gelişmesini sağlamaya çalışıp futbolun ve sporun etik değerlerini Gerçekleştirmek için çalışmalarda Bulunacağız dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK