AKHİSAR ZİRAAT ODASI İZMİR TARIM FUARINDA

Türkiye´nin en büyük tarım fuarları arasında olan 15. AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 6-9 Şubat günleri arasında İzmir´de düzenlendi.


Tarım/Hayvancılık 11.02.2020 09:51:23 1471 0

AKHİSAR ZİRAAT ODASI İZMİR TARIM FUARINDA

Türkiye´nin en büyük tarım fuarları arasında olan 15. AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 6-9 Şubat günleri arasında İzmir´de düzenlendi.

Akhisar Ziraat Odası olarak 7 Şubat Cuma günü toplam 350 üreticisi ile  beraber  fuara katılım sağladı. Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa fuar alanında ki stantları teker teker dolaşıp incelemelerde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA, ?Milli ekonominin temelini sağlamlaştıracak, tarım ve hayvancılığa yeni teknolojiler kazandıracak unsurların başında fuarcılık sektörü gelmektedir. Fuarcılığın daha da gelişmesi demek; üreticinin, çiftçinin de yüksek standartlara ulaşması demektir. Günümüzde artık gıda ve tarım stratejik konular haline geldi. Bu sebeple çiftçilerimiz hem kendileri hem de ülkemiz için gelişen tarım teknolojilerini yakından takip etmeli, biz de Akhisar Ziraat Odası olarak çiftçilerimizi bu tür etkinliklerle buluşturmaya çalışıyoruz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ