AKHİSAR ZİRAAT ODASINDAN AK PARTİ VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle beraber AK Parti ve İYİ Parti İlçe Başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu.


Gündem 25.06.2020 10:23:31 1316 0

AKHİSAR ZİRAAT ODASINDAN  AK PARTİ VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle beraber AK Parti ve İYİ Parti İlçe Başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu.

            Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Akhisar İlçe başkanlığına atanan ve 14 Mart´ta göreve başlayan Fatih FÜZÜN´u öncelikli olarak tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çiftçilerin sıkıntı yaşadığı konuları dile getiren Ziraat Odası Başkanı AKBUĞA ?Tarım vazgeçilmezimiz ve çiftçilerimiz zor günler geçiriyor. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını her zaman dile getiriyoruz. Bu son dönemde özellikle Ziraat Bankası hayvancılık kredileri ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ. ile mağduriyetimiz oluşmakta. Tarımsal sulama abonesi olan çiftçilerimiz önceden yıldan yıla fatura öderken şimdi aylık faturaya geçilmesiyle ödemede zorluk yaşıyor. Fatura ödemesini geciktiren abonelerin ise abonelikleri iptal ediliyor. Yeniden çiftçimizin abone olması hem zaman hem de ciddi masrafa mal olmakta bu süre zarfında tarlasını da sulayamamakta. İktidar partisinden beklentimiz buna bir çözüm bulmasıdır.? Dedi.

Ziraat Odasının Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Fatih FÜZÜN ?Bizim için Ziraat Odası çok önemli çünkü tarımı temsil ediyor ve Akhisar ekonomisin temeli tarım. Bu yüzden çiftçimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması gerekenler hususunda sizlerle beraber çalışmalıyız. Ortak projelere de her zaman açığız.? Dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA, 8 Mart´ta İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı´nın 2. Olağan Kongresi ile İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Mustafa Kındıroğlu´na tebrik ziyaretinde bulundu. Ziraat Odası Başkanı AKBUĞA ?Tekrar seçilerek görevine devam eden Mustafa KINDIROĞLU´ nu tebrik ediyorum. Görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum.? Dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı KINDIROĞLU ?Başkanımla her zaman çok güzel diyaloglarımız olmuştur ve Akhisarımız için çiftçilerimiz için neler yapabileceğimiz hususunda devamlı çalışmaktayız.? Dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ