Akhisar Ziraat Odası´ndan Zeytin Üreticilerine Destek

Akhisar Ziraat Odası olarak daima çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya, isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, zirai alet ve ekipman dağıtımına kaldığı yerden devam ediyor.


Gündem 14.11.2016 19:33:59 384 0

Akhisar Ziraat Odası´ndan Zeytin Üreticilerine Destek

Akhisar Ziraat Odası olarak daima çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya, isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden  Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, zirai alet ve ekipman dağıtımına kaldığı yerden devam ediyor.

Zirai alet ve ekipman desteğinde sınır tanımayan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Akçaalan, Şehitler ve Yeğenoba mahalle muhtarlarının istekleri üzerine mahalle halkının ve üreticinin ihtiyacı olan zeytin eleme makinelerine kavuşturdular.

Her mahalleye her bölgeye uygun zirai alet ve ekipmanı vermeye çalışan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, çiftçilerin ve üreticilerin verimli ürünler yetiştirebilmeleri için her mahallenin isteğine ve ihtiyacına göre zirai alet ve ekipmanları temin etmeye çalıştığını, Ziraat Odası olarak üreticimizin yanında bulunacağını dile getirdi.

Akçaalan Mahalle Muhtarı Musa Kulfalı, Şehitler Mahalle Muhtarı Mustafa Başyiğit ve Yeğenoba Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa? ya yapılan desteklerden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle muhtarlarına mahallelerinde ortak kullanım için Ziraat Odası adına hibe edilen zirai alet ve ekipmanları teslim ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ