Akhisar Ak Parti İstişare Toplantısı

Akhisar Ak Parti İstişare Toplantısı


Siyaset 21.05.2013 14:35:05 6193 0

Akhisar Ak Parti İstişare Toplantısı

Yerel Seçimlere bir yıldan az bir süre kala Ak parti de  Manisa ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylıkları konuşulan isimler nabız yokluyor. Eski milletvekili Mehmet Çerçi  de son günlerde ismi sıkça telaffuz edilen isimlerin başında geliyor.

Kesin adaylığı konusunda net bir cevap vermeyen Çerçi, Akhisar da gerçekleştirdiği bir takım ziyaretler ve toplantılarla önümüzdeki yerel Seçimlere  ilişkin istişare toplantıları gerçekleştiriyor.

Dün gece de Akhisar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit  ve partililerle bir araya gelen Mehmet Çerçi ilçe  Ak parti ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelip istişare toplantısı yaptı.

Düzenlenen Toplantı öncesi konuşan Çerçi "İlçelerimizi geziyoruz Bu gece de Akhisar Ak Parti ilçe teşkilatımıza gelerek istişare toplantısı düzenledik birlikte oturup konuşacağız karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız basın mensupları olarak sizlerde ilginizden dolayı  teşekkür ediyoruz" dedi. Ardından İstişare  toplantısı Basına Kapalı olarak devam etti.

 

Toplantıda Akhisar  İlçe Yönetimi Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve Belde Belediye Başkanları ve partililer yer aldı. 


Haber Merkezi