Akhisar Alışveriş Festivalinde Samba Karnavalı

Akhisar Alışveriş Festivalinde Samba Karnavalı


Gündem 3.02.2014 09:27:08 2464 0

Akhisar Alışveriş Festivalinde Samba Karnavalı

Akhisar Belediyesi önderliğinde; Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Yeşil Portakal Marketler Zinciri, Özel Akhisar Hastanesi, Marka Fabrika’nın sponsorluğunda gerçekleşen ve Akhisarlı Esnaf Odaları ile Akhisarlı esnaflardan oluşan komisyonun yürüttüğü 3. Akhisar Alışveriş Festivalinde adeta samba rüzgarı esti.

2007 yılında kurulan BlocoEntrudo EnriqueMaestre liderliğindeDeniz Arpaz, Çağrı Arpaz ve Yonca Onaran tarafından kurulmuş Türkiye’nin en büyük Samba Perküsyon topluluğu Akhisar Alışveriş festivalinde sokaklarda karnaval heyecanı yaşattı. Tamamı orijinal Brezilya ritimlerini içeren ve EnriqueMaestre tarafından kompozisyonu yapılmış geniş bir repertuara sahip ve Brezilya enstrümanları ile performans sergileyen 8 kişilik grup festivale adeta renk getirdi. Bu karnaval heyecanına katılan Akhisarlı’lar unutulmaz anlar yaşayarak heyecana ortak oldu.

ESNAF ETKİNLİKLERDEN MEMNUN

Öte yandan bu yıl festivalin daha da renkli geçtiğine değinen Akhisarlı esnaf her sokak köşesinde farklı etkinliklerin düzenlendiğine dikkat çekerek festivali düzenleyen Akhisar Belediyesi ve Alışveriş Festivali komitesine teşekkür etti.