Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Dağlar Güven Tazeledi

Akhisar Balıkesirliler Derneği 2.Olağan Kongresini Dernek Binasında soğuk havaya rağmen büyük bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Sadece Dernek üyelerinin katıldığı kongrede Mustafa DAĞLAR tüm katılımcıların oyunu alarak tekrar Dernek başkanlığına seçildi.


Gündem 11.01.2015 18:02:48 2196 0

Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Dağlar Güven Tazeledi

Akhisar Balıkesirliler Derneği 2.Olağan Kongresini Dernek Binasında soğuk havaya rağmen büyük bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Sadece Dernek üyelerinin katıldığı kongrede Mustafa DAĞLAR tüm katılımcıların oyunu alarak tekrar Dernek başkanlığına seçildi. Derneğin 3 yıllık faaliyet raporunu Başkan Yardımcısı Şule ÇELİK`in okuduğu kongrede Dernek Başkanı Mustafa DAĞLAR yapmış olduğu konuşmasında;

            Akhisar Balıkesirliler Derneğimizin değerli üyeleri 2. Olağan kongremize hoşgeldiniz. Bu soğuk havaya rağmen kongremize katılarak Derneğimize sahip çıktığınız için ve bizlere vermiş olduğunuz büyük destek için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. 10.10.2011 yılında kurduğumuz Derneğimizin Mevlama şükürler olsun bugün 2. Olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. 3 yılı aşkın sürede az önce Şule Hanımın okuduğu gibi bir çok faaliyetler yaptık. Biz buraya bu faaliyetlerin sadece önemlilerini yazdık. Birza sonrada hazırlamış olduğumuz slayt gösterisinde görsel olarakda göreceğiniz faaliyetlerimizin hepsine yer versek bu slyat gösterisi 2 saat sürerdi. Tabi biz bunları yaparken her zaman sizin seçtiğiniz ve yetki verdiğiniz Dernek Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla karar vererek yaptık. Bir kişi çıkıpta bana sen tek başına şuna karar vererek yaptın diyemez. Yönetim Kurulu Arkadaşlarımın Derneğimizin bu yerlere gelmesinde çok büyük emekleri var. Ben hem şimdiye kadar görev almış, şu anki ve bundan sonra görev yapacak olan Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, KadınKolları ve Gençlik Kolarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Biz sizden aldığımız güç ile Derneğimizi Akhisar da hatta Manisa da herkese tanıttık. Siz arkamızda olduğunuz sürece değil Manisa da Türkiye de bile tanıtmaya hazırız. Derneğimiz sayesinde güzel geniş bir aile olduk. Birbirini tanımayanlara tanıştılar. iyi günde, acı günde hep yanınızda olduk. Akhisar da Balıkesirliliğin varlığını hissettirdik. Kültürümüzü yaşatıyoruz. Bu 3 yılda çok yorulduk fakat yaptığımız etkinlikler, yaşadığımız güzel anlar bu yorgunlarımız ortadan kaldırdı. Sizi temsil etmenin haklı gururu ile nice kongrelere ve mutlu günler diyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, Hepinizi Allah emanet ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

            Dernek Yönetim Kurulu; Mustafa Dağlar, Coşkun Karadaş, Cafer Gülışık, Mevlüt Mercan, Şule Çelik, Mevlüt Avcı, Mehmet Ali Eryılmaz, Niyazi Köse, Ramazan Dolgun, Şaban Taşkıran.

            Dernek Denetleme Kurulu; Aydın Demir, Hasan Gümüş, Alattin Arslan dan oluştu.