Akhisar Belediyesi Gençlik Merkezi ve Mahalle Konağı Alanı Hızla İlerliyor

Akhisar Belediyesi'nin her mahallede yapmayı planladığı mahalle konaklarının genişletilmiş yeni binası Ulucami Mahallesinde yapımı hızla ilerliyor.


Gündem 8.01.2014 15:31:03 2716 0

Akhisar Belediyesi Gençlik Merkezi ve Mahalle Konağı Alanı Hızla İlerliyor

Mahalle Konağı ve Gençlik Merkezi alanı içerisinde gençlik merkezleri, sanat atölyeleri, kültürel faaliyet alanları, Pazar alanı ve zabıta noktası ile veznelerin bulunduğu bir hizmet binası görevini görecek. Ayrıca alan Ulucami, Efendi ve Kethüda Mahallesi sakinlerine hizmet vereceği bildirildi.

Mahalle Konağı ve Gençlik merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaat alanını yerinde inceleyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Mahalle Konağı ve Gençlik Merkezi alanının 1 Milyon 290 Bin TL’ye mal edildiğine dikkat çekerek alanın ayrıca tamamen Akhisar Belediyesi Mimarları tarafından projelendirildiğini kaydetti. Rekreasyon alanı içerisinde bodrum katta sığınak ve ısıtma merkezi, giriş katından kafeterya, sergi salonu, spor ve dans salonu, 3 adet atölye, idari birimler ve toplantı odası, çok amaçlı salon, birinci katından kafeterya,8 adet atölye, çok amaçlı salon ve dinlenme alanları yer alıyor. Bahçe kısmında ise 36 araçlık otopark, 130 pazarcıya hizmet verecek köy pazarı ve köy transfer istasyonu ve müştemilatı yer alacağı bildirildi.