Akhisar Belediyespor, Konya Maçına Hazır

Akhisar Belediyespor, Konya Maçına Hazır


Spor 27.11.2014 16:46:48 1884 0

Akhisar Belediyespor, Konya Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 11. Hafta da 28 Kasım Cuma günü saat 19.00 da Manisa 19 Mayıs stadında konuk edeceği Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-Siyahlar’da sakatlıkları geçen Kenan Özer ve Bruno Konya maçında sahaya sürmeyeceklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig’de 1 puanın da altın değerinde olduğuna vurgu yaptı.

Konya maçından galibiyet beklediklerini belirten Akçay; “Konyaspor ile yapacağımız maç zor olacaktır. Özellikle üçüncü bölgede çok iyi bir takım. Bu maçta kompakt yapımızı korumak zorundayız. Ama evimizde kazanmak istiyoruz, bizim için yukarılara çıkmak için önemli bir virajdır. Zararsız bir şekilde çıkmak yenmek için çok uğraşacağız ama yenemiyorsan yenilmemek de çok önemlidir. Süper Lig’de bir puan altın değerindedir. Bunun da bilincindeyiz.

İŞTE KUPA MAÇINDA İZLENECEK YOL

Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda mücadele veren olan Akhisar Belediyespor’da kupa öncesi çalışmaları anlatan Akçay “Etle tırnak gibi olan iki kuruluş güzel bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Kupada da yol almak için kadro derinliğimiz içinde kullanmamız gereken oyuncularımızın bir miktarını o maçta kullanmak istiyorum. Bizim için şu anda daha önemlisi Konya maçıdır. Ondan sonra da Manisa maçı ile de ilgili özel çalışmalar yapacağız” dedi.

AKÇAY’DAN FEDERASYONA ÇAĞRI

Manisa 19 Mayıs stadındaki maç yoğunluğu ile ilgili konuşan Akçay “sahanın bu kadar maç yoğunluğunu kaldırması zor. Ama şuanda bakım ünitemiz oldukça fedakar bir çalışma yapıyor. Kulüp oraya yatırım yapmış ve orayı besliyor. Ama yine de oradaki yükü hafifletmek için federasyonun bir program yapması gerekiyor” dedi.

MAÇ ÖNCESİ 19 MAYIS’DA İDMAN

Öte yandan yeşil siyahlılar bugün İzmir’de vefat eden eski Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun babası Ahmet Hamzaoğlu’nun cenaze törenine katıldıktan sonra Manisa 19 Mayıs stadında son idmanı yapacağı ve ardından Manisa’da otelde maç saatini bekleyeceği bildirildi.