Akhisar Genç İş Adamları Derneği İftarda Buluştu

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Egea Cafede iftar yemeği düzenledi.


Gündem 9.07.2014 09:39:23 1748 0

Akhisar Genç İş Adamları Derneği İftarda Buluştu

AKGİAD’ ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, AKGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, üyeler ve birçok misafir katıldı. 

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Akhisar Genç İş Adamları Derneği başkanı Özkan Kalın “Genç İş Adamları Derneği’ mizin iftar programına hoş geldiniz. Ramazan ayının sizlere, ülkemize Akhisar’ımıza bereket, huzur getirmesini, yardımlaşma içerisinde kardeşliğin ve barışın egemen olduğu bir dönem olmasını temenni ederim. 

Mevlana’nın dediği gibi “mal, sadakalar vermekle hiç kesilmez, hayırlarda bulunak malı kaybolmaktan korur. Biz dernek olarak hayırlara yardımlarda bulunmasını seviyor, ama bir elin verdiğini diğer el duymasın düşüncesiyle hareket ediyoruz. AKGİAD’ ımızın 6. Dönemini bitirip 7.dönemine bir ay önce başladık. Başta bu derneğimizin kurucu başkanı İsmail Tatar ve Yılmaz Çatalcalı başkanıma huzurlarınızda saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. 

Kısaca bu bir aylık süreçte yönetim kurulu arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri siz değerli üyelerimiz ve misafirlerimizle paylaşmak isterim. 

Yönetim kurulu üye sayısını 10’dan 15’e çıkardık. AKGİAD üyesi olma yaşını 50’den 45’e indirdik. AKGİAD logosunu daha güçlü ve Akhisar ibaresini daha ön plana çıkararak yeniden tasarladık. Akhisar protokol ziyaretlerini gerçekleştirdik. 

“Yönetim kurulunda çalışma grupları oluşturduk”

Yönetim kurulu arkadaşlar arasında çalışma grupları oluşturduk. Sanayi ve iş dünyasına yönelik ortak projeleri çalışmaları oda ve borsamızla görüşmeler yapıp, fikir alışverişi yapıp siz üyelerimize aktaracağız. 

“Sosyal ve kültürel etkinlikler çalışma grubu”

AKGİAD sosyal ve kültürel etkinlik faaliyetleri çerçevesinde Kaymakamımızla, Belediye ve STK’la ortak fikir alışverişi yapacak ve projeler sunacaktır. 

“Yurt içi ve yurtdışı fuar kongre seminer çalışma grubu”

Üyelerimize  ticari iş gezileri planlamak ve haberdar etmek seminer konferans ve toplantı tertip etmek.

En önem verdiğimiz bir çalışma grubumuz basın yayın çalışma grubumuzdur. 1 aylık zaman diliminde yönetimdeki arkadaşlarla verdiğimiz en önemli karar AKGİAD’ ın artık üç ayda bir dergi çıkaracağız. Üyelerimize Akhisar’ımıza ve TÜGİK çatısı altında tüm Türkiye’mizin dört bir köşesine dergimiz gönderilecek. 1000 adet basılacak dergimizin ilk sayısı Eylül ayında çıkacak. 

Dergimizde Akhisar’ın artık ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarını ve güzelliklerini işleyen tüm kurum kuruluşlarla fikir alışverişinde bulunan e dergisinde işleyen bir dergi olacaktır. Dergimiz Akhisar’daki her kuruma oda ve borsa belediye ve stklara sayfa ayıracak Akhisar’ın markalaşma yolunda üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir.