Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Akhisar da 26 Ekim 2013 Tarihinde Kurulan Akhisar Hayvanları Koruma Yaşatma Derneği Paşa Mahallesi 5 sokak Sebzeciler İş hanında bulunan yerinde düzenlenen genel kurul ile yeni yönetimini seçti.


Gündem 18.11.2013 10:56:39 2938 0

Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Genel Kurul Toplantısı 9 Gündem maddesiyle başladı. İlk olarak 1 dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunduktan sonra divan seçimi yapıldı. Tanıtım ve üye kabulünün ardından yönetime 7 Asil, 7 Yedek, 3 Denetim, 3 Yedek kurulları seçimi yapıldı

Genel kurul toplantısında son olarak dilek ve temenniler gerçekleşti.

Toplantı sonunda Konuşan Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sabahat Uzun; ‘‘Bu gece düzenlenen genel kurulumuza gelen herkese teşekkürler. Biz Arkadaşlarımızla Akhisar’ımızda halkımızla, esnafımızla, odalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle ve de Akhisarlı Hayvan Sever gençlerimiz ve çocuklarımızla bu  kutsal anlamlı göreve başladık dedi.

Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyesi Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar; ‘‘Böyle kutsal bir görevde ve de dernekte görev alıp aktif duyarlı şekilde hayvan severlerle birlikte olmak aynı havayı paylaşmak bana da onur verdi’’ dedi.

Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğine basın mensupları Aytuğ Girgin ve Mustafa Özdemir’de imza atarak üye oldular. Ayrıca derneğe 8 Mart Kadın Dayanışma Grubu üyeleri de üye oldular.

 Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Sabahat Uzun, Yönetim Kurulu Berna Şenbay, Gürhan Şivecan, Erkin Güney, Filiz Göldelioğlu, Sırrı Sever ve Bedriye Bizer’den oluştu.