Akhisar Ticaret Borsası da Özel Akhisar hastanesi dedi

Akhisar Ticaret Borsası da Özel Akhisar hastanesi dedi


Gündem 4.10.2013 18:54:38 3210 0

Akhisar Ticaret Borsası da Özel Akhisar hastanesi dedi

Akhisar Ticaret Borsası, Özel Akhisar Hastanesi İlesağlık  protokol İmzaladı. Borsayöneticileri, çalışanları  ve üyelerinin kendileri ve  bakmakla yükümlü oldukları kişiler artık  sağlık hizmetlerini avantajlı bir şekilde alacaklar. Sağlık alanında bölgenin lideri olmayı hedefleyen ve bu anlamda yeni branşları ile atılım yapan Özel Akhisar Hastanesinde Akhisar Ticaret Borsası üyeleri   ayrıcalık olarak hizmet alacaklar.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper AHLAT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIRprotokolde  hazır bulundu.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper AHLAT:  ‘Özel Akhisar Hastanesi  yönetim kuruluna ve Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR bey yönetim kurulum ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bölgemizin sağlık alanında gelişimine katkıda bulunan ve yenilikleri Akhisar halkımıza sunan  Özel Akhisar Hastanesi ile sağlık protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bu protokolü  Akhisar Ticaret Borsası üyelerimizin ve çalışanlarımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesi imzaladık. Bu günden itibaren tüm üyelerimiz  artık ayrıcalıklı olarak sunan  Özel Akhisar Hastanesinde sağlık hizmeti alacaklardır. ‘.dedi

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR;Hastanemizin  misyonu gereği en iyi hizmeti sunmak için Modern teknoloji ile donatılmış sağlık hizmetlerini öncü uygulamalarla birleştirerek fark yaratmak hastane olarak belirlediğimiz misyonumuzdu. Hastane ekibi olarak Hasta memnuniyeti ilk sırada olmak koşulu ile  Akhisar ve bölge halkına hizmetlerimize devam edeceğiz .Akhisar Ticaret Borsası üyelerinde hastanemizde sağlık hizmetleri açısından bu protokol ile ayrıcalıklı faydalanacaktır.

Protokol ile ilgili detaylı bilgi Akhisar Ticaret Borsası’ndan ve Özel Akhisar Hastanesi (0236)404 0 404 numaralı telefonundan alınabilir.