Akhisar Vergi Dairesinden, Akhisar Belediyespor'a Ziyaret

Akhisar Vergi Dairesinden, Akhisar Belediyespor'a Ziyaret


Spor 27.02.2013 12:14:16 5503 0

Akhisar Vergi Dairesinden, Akhisar Belediyespor

Vergi Haftası nedeniyle, Akhisar Vergi Dairesi Başkanlığı Spor toto Süper Lig'de mücadele veren ve ligin 25. haftasında kritik maçta Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespo'u ziyaret etti.

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve daire müdürleri ile memurlarının yer aldığı ziyarette ilk olarak heyeti Akhisar Belediyespor yönetiminden Süleyman İşçi, Harun Eryüksel, İbrahim Evren Acar ve Zekeriya Güneş karşıladı.

Elazığspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdüren Akhisar Belediyespor'a idman öncesi baklava ve çiçek ikramında bulunan Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas yaptığı konuşmada "içinde bulunduğumuz haftada 25 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında kutlamakta olduğumuz vergi haftası etkinleri kapsamında Akhisar Belediyespor takımımızı ziyaret ettik. Öncelikle bizleri antrenmanlarına bu yoğun zamanda kabul ettikleri için başta kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ederiz. Önümüzde çok yoğun ve öneminin çok büyük olduğuna inandığımız Elazığspor maçı var, bu maçı kazanacağımıza biz yürekten inanıyoruz ve bu ligin de kalıcı takımı olacağına inanıyoruz. Tüm takıma gönülden başarılar diliyoruz” dedi.


Haber Merkezi