AKHİSAR´A YENİ DURAKLAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı durak yenileme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni durak montajlarını gerçekleştiriyor.


Gündem 28.11.2019 15:01:17 1297 0

AKHİSAR´A YENİ DURAKLAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı durak yenileme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni durak montajlarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Akhisar´da Bahçeşehir koleji önü ve TOKİ konutları önünde ihtiyaç duyulması üzerine yeni durak montajları yapıldı.

         İl genelinde kullanım ömrü tamamlanan otobüs duraklarının yenileriyle değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde de yeni durakların montajını gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında Akhisar Bahçeşehir Koleji önünde ve TOKİ konutları önünde yeni ve modern durakların montajı gerçekleştirildi. Vatandaşların kullanımına sunulan yeni duraklar, modern görünümüyle de tam not aldı. Montajı yapılan duraklar vatandaşları kışın yağışlardan, yazın da sıcaktan ve güneşten koruyacak.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ