Akhisar´da 21 dakikalık farkındalık!

Akhisar Down Sendromu Derneği tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü öncesi farkındalık oluşturmak amacıyla Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 21 dakika her Down Sendromlu başkanın koltuğuna oturdu ve 21 dakika özel tas


Gündem 19.03.2018 17:08:17 648 0

Akhisar´da 21 dakikalık farkındalık!

Akhisar Down Sendromu Derneği tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromu  Günü öncesi farkındalık oluşturmak amacıyla Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 21 dakika her Down Sendromlu başkanın koltuğuna oturdu ve 21 dakika özel tasarlanan tişörtü Başkan Salih Hızlı giydi.

Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı Neşe Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri bu farkındalık etkinliğini diğer protokol üyeleri ile de paylaşacaklarını en son ise Manisa Valisini ziyaret edeceklerini kaydetti. Dernek Başkanı Çalışkan yaptığı açıklamada, ?21 Mart Çarşamba günü Dünya Down Sendromu günü öncesi farkındalık yaratmak adına ilk olarak Belediye Başkanımız Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ettik. Burada ziyarete katılan her özel çocuğumuz 21 dakika boyunca dilek, istek ve arzularını başkana ilettiler. Teşekkür ederiz Başkanımız Salih Hızlı´da özel tasarladığımız ?21 Mart ? Down Sendromu Akhisar Farkında! Ya Siz?? isimli tişörtümüzü isteğimiz dahilinde 21 dakika üzerinde tuttu. Bizleri kabul eden tüm protokol üyelerine de bu farkındalığa ortak etmek istiyoruz? dedi.

Böyle güzel bir etkinliğe ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?biz farkındayız! Dileğim herkes bunun farkına varır!? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ