AKHİSAR´DA AVRUPA ŞAMPİYONU COŞKU İLE KARŞILANDI

İspanya´da düzenlenen turnuvaya 97 kg´da mücadele eden Feyzullah Aktürk finalde altın madalyaya uzanarak milli marşımızı bir kez daha tüm dünyaya dinletti.


Spor 12.06.2019 10:38:40 1348 0

AKHİSAR´DA AVRUPA ŞAMPİYONU COŞKU İLE KARŞILANDI

İspanya´da düzenlenen turnuvaya 97 kg´da mücadele eden Feyzullah Aktürk finalde altın madalyaya uzanarak milli marşımızı bir kez daha tüm dünyaya dinletti.
Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen bir organizasyonla Aktürk´ün Akhisar´a gelişi  için karşılama programı düzenledi.
İlk olarak Akhisar ilçe girişinde Başkan Ahmet Namal, Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör ,Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, Feyzullah Aktürk´ün Kobaşdere Mahallesi Muhtarı Babası Burhan Aktürk, Annesi Rabia Aktürk, Babaannesi Emine Aktürk,Mahalle halkı Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş,ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Birim Sorumlusu ve personeli; ellerinde Türk bayraklarıyla davul zurnaylaeşliğinde karşılayarak coşkuyla bağırlarına bastılar ve ardından da tebrik ettiler.
MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal konuşmasında; ?Geçmiş yıllarda yaklaşık 10 yıl güreş sporunu ben de yaptım. İnsanlar okuyup öğretmen olabilir memur olabilir ancak sporcu ve sanatkar olması zor. Avrupa´ya ve Dünyaya hiç puan vermeden gösteren rakiplerini hep tuş ederek Avrupa Şampiyonu olan Feyzullah Aktürk kardeşimizi biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak  burada tören düzenleyip MHP Teşkilatı olarak sahiplenelim dedik.
Madem Milliyetçi Hareket partisiyiz milletimize halkımıza sahip çıkma mecburiyetimiz var. Allah mahçup etmesin tekrar Akhisarlı başarılı Güreşçimiz Feyzullah Aktürk´ün başarıların devamını diliyoruz.? dedi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran Şampiyon Güreşçi, Feyzullah Aktürk´e çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Babası Burhan Aktürk, Annesi Rabia Aktürk, ?Oğlumuz Avrupa Şampiyonu olup Bayrağımızı gururla dalgalandırdı onunla gurur duyuyoruz.? dedi. Babaannesi Emine Aktürk de, ?Torunum bizleri sevindirdi onun Dünya Şampiyonu olmasını diliyorum.? dedi.
Avrupa Şampiyonu Feyzullah Aktürk´ü çiçekle karşılayan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, ata sporumuz olan güreşte  kazanılan bu büyük başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Genç sporcumuzu tebrik ederim. Gençler Avrupa Şampiyonası´nda kazandığı altın madalya ile sadece Akhisar´a değil, tüm Türkiye´ye bir gurur yaşatmıştır. Başarılarının devamını dilerim." dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kazandığı derece ile Gençler Avrupa Şampiyonası´nda Türk bayrağını dalgalandıran genç güreşçi Feyzullah Aktürk´ü tebrik ederek bir süre sohbet etti. Başkan Besim Dutlulu, "Şehrimize böyle bir gurur yaşattığı için genç sporcumuzu yürekten kutlarım. Ata sporumuz güreşte kazandığımız bu başarı, inanıyorum ki artarak devam edecektir. Akhisar´ımız çok yetenekli sporculara sahip bir şehir. Genç yeteneklerin güzel bir eğitimle, şanlı bayrağımızı  dünyada zirveye taşıyacaklarına inanıyorum. Biz Akhisar Belediyesi olarak gençleri ve amatör spor kulüplerini çok önemsiyoruz. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ben, genç şampiyonumuzu bir kez daha tebrik ediyor, bir sonraki başarısının Olimpiyat Şampiyonluğu olmasını diliyorum. Başarısı daim olsun." ifadelerini kullandı.

Feyzullah Aktürk, yaptığı konuşmasında, "Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kazandığım zafer için mutluyum. Bunun için çok çalışmıştım. Çalışmaya da devam edeceğim. İnşallah bir sonraki hedefim Olimpiyat Şampiyonluğu olacak." ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri ile bir süre sohbet eden Feyzullah Aktürk, daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Aktürk daha sonra mehter marşı, atlar ve araç konvoyu eşliğinde Akhisar sokaklarını turladı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ