AKHİSAR´DA BUDA OLDU SAHTE J PLAKA YAKALANDI

Akhisarda geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Ulaşım Birimi Trafik Zabıta ekiplerince yapılan uygulamada sahte J plakası yakalandı.


Gündem 26.04.2018 11:05:54 767 0

AKHİSAR´DA BUDA OLDU  SAHTE J PLAKA YAKALANDI

Akhisarda geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi  Akhisar Ulaşım Birimi Trafik Zabıta ekiplerince yapılan uygulamada  sahte J plakası yakalandı.  Akhisar Şöförler odası başkanı işini doğru ve yasal  olarak yapan  üyelerimin ve esnafın yanında olduğunu belirten  Halil İbrahim Doğan Uygulama  esnasında yakalanan sahte plaka ile ilgili olarak şöyle dedi.

?Manisa Büyükşehir Belediyesi  Akhisar Ulaşım Birimi Trafik Zabıta ekiplerince Şeyh İsa Mahallesi 80 sokak  üzerinde  yapılan  kontrolde J Plaka uygulamasında 45 J 422...plakalı servis servis aracının J plakasının sahte olduğu tespit edildi. J plakanın  İzmir´de usulsüz yollarla  bastırıldığı ve sahte olduğu tespit edilen aracın çekme belgeli olduğu, şoför C.K´nin yetersiz ehliyet ile araç kullandığı tesbit edilmiş araç kontrol altına alınarak gerekli adli ve idari işlemleri başlatılmak üzere Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerine teslim edilmiştir? dedi Doğan sözlerine daha sonra şöyle devam etti,  bu sahte plakanın gerçeği Akhisar Şoförler ve otomobilciler esnaf odasında kayıtlı olup yine servis işi yapmaktadır. Bunun için ben buradan tüm üyelerime ve tüm esnaflara  kesinlikle bu şekil kaunsuz işlerle taşımacılık yapmamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bunun cezası çok ağır, hem maddi hem manevi olarak, hapislik cezası sahte plaka basmanın cezası 8 seneden başlar, onun için kesinlikle bu yollarla taşımacılık yapmak isteyen kişiler lütfen kanunsuz olarak kesinlikle taşımacılık yapmamalarını tavsiye ediyorum. Yasal yollardan kanunlar çercevesinde taşımacılık yapan üyelerimiz ve esnafımızında her türlü sıkıntısında ve derdinde yanında olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyorum? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK