Akhisar´da Farklı Bir Sergi ?Şehr-i Rengiz?

Akhisar özel bir atölye işletmesinde resim kursu veren öğretici Gülsüm Kaya´nın öğrencileri sanatseverleri mest etti.


Kültür/Sanat 26.04.2016 17:30:20 426 0

Akhisar´da Farklı Bir Sergi ?Şehr-i Rengiz?

Akhisar özel bir atölye işletmesinde resim kursu veren öğretici Gülsüm Kaya´nın öğrencileri sanatseverleri mest etti. Gülsüm Kaya Resim Atölyesi yeni sezon resim sergisi ?Şehr-i Rengiz? imiyle Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açtı.

Yağlı boyadan kara kalem çalışmasına kadar birçok eserin sergilendiği galerinin açılışına Akhisar Belediye Başkanı´nın eşi Nergiz Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü´nün eşi Deniz Pınar, Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akhisar İlçe Temsilcisi Nefise Şükran Füzün,  AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Büyükyazgan ve yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler, yakınları ve sanatseverler katıldı.

Akhisar Belediyesi Sanat Galerisi´nde kursiyer Esra Füzün, Necla Kurşun, Kamuran Çandar, Gülsüm Afacan Akgün ve Hatice Şakrak´a ait eserler yer alırken galeriyi ziyaret eden sanatseverler tek tek kursiyerleri tebrik etti.

SANATIN BİRLEŞTİCİ YÖNÜ

Açılış konuşması yapan öğretici Gülsüm Kaya; ?Bir süredir arkadaşlarımızla birlikte sanata gönül veren dostlarımızla birlikte küçücük bir atölyede kocaman dünyalara pencereler açtık. O açtığımız pencereden sizi de biraz sizleri seyretmeye davet ediyoruz. Sanatın birleştirici yönü burada hepimiz birlikte paylaşmak istedik ve çok da güzel oldu? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ