Akhisar´da Halk ve Siyasi Parti Bayramlaşma Programı Belli Oldu

On bir ayın sultanı Ramazan bugün sona eriyor.


Gündem 4.07.2016 21:40:24 289 0

Akhisar´da Halk ve Siyasi Parti Bayramlaşma Programı Belli Oldu

On bir ayın sultanı Ramazan bugün sona eriyor. İkindi namazına ile birlikte 6 kez top atılarak Ramazan´ın bitişinin haberi de halka verildi. Yarın düzenlenecek olan halk ve siyasi parti bayramlaşma programlarının saatleri de belirlendi.

AKHİSAR´DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker imzalı, bayramlaşma konulu resmi yazısı yayınlandı. Tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile mahallesi basına dağıtılan yazıda şu ibarelere yer verildi; Ramazan bayramı münasebetiyle, bütün vatandaşlarımız ve kamu görevlilerimizle, bayramın birinci günü olan yarın saat 14.00-14.40 saatleri arasında Akhisar Belediyesi Fuaye Salonu´nda yapılacak. Saat 14.40 ile 15.00 arası huzurevi ziyareti, 15.00 ile 15.20 arası Jandarma Komutanlığı ve saat 15.20 ile 15.40 arasında ise Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi ziyaretleri düzenlenecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit önderliğinde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´in katılımı ile parti lokal binasında bayramlaşma saat 15.00´de yapılacağı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin önderliğinde ise CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer´in katılımı parti lokal binasında bayramlaşma saat 16.00´da düzenleneceği bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu önderliğinde parti lokal binasında partililerin katılımı ile bayramlaşma saat 16.00´da düzenleneceği bildirildi.

2016 yılı Ramazan bayramı namazı Şevval ayının 1.günü olan 5 Temmuz Salı günü bayramın birinci günü saat 06.33 olduğu bildirildi.

(BG)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ