Akhisar´da hedef ilk 6

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 4 yıldır Ege´nin tek Süper Lig temsilcisi olma gururunu gelecek sezonda sürdürecek.


Spor 3.05.2016 15:50:02 294 0

Akhisar´da hedef ilk 6

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 4 yıldır Ege´nin tek Süper Lig temsilcisi olma gururunu gelecek sezonda sürdürecek. Sezonun bitimine 3 hafta kala 45 puan ile Galatasaray´ın ardından 7.sırada yer alan Akhisar´da hedef ilk 6´da yer almak.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, sezon başındaki hedeflerini aştıkları için ayrı bir mutluluk yaşadıklarını şimdi hedef büyütüp ilk 6 sırada yer almak istediklerini kaydetti. Bazı basın ve yayın organlarından Merter Yüce ve Ahmet Cebe´nin başka takımlarla transfer görüşmeleri yaptıkları sözlerini yalanlayan Başkan Eryüksel her iki futbolcu ile de 3 hafta sonra masaya oturacaklarını ifade etti.

Son 3 hafta da kalan maçlarını en iyi şekilde mücadele edip buradaki 9 puanı da zorlayacaklarını ifade eden Başkan Eryüksel, gelecek sezon planları için 3 hafta sonra teknik heyet ile masaya oturup yol haritasını çizeceklerini kaydetti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ