AKHİSARDA İTFAİYE FACİAYI ÖNLEDİ

Akhisar hashoca mahallesinde henüz çıkış sebebi bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangında 2 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.


Gündem 27.08.2018 07:16:58 1042 0

AKHİSARDA  İTFAİYE FACİAYI ÖNLEDİ

Akhisar hashoca mahallesinde henüz çıkış sebebi bilinmeyen bir nedenle meydana gelen  yangında 2 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Akhisar Hashoca Mahallesi 132 sokakta  26 Ağustos gecesi saat 23.30 sıralarında  çıkan yangında  2 ev yaranak kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgilere göre Hashoca mahallesinde henüz çıkış sebebi bilinmeyen  bir nedenle  Seyfettin .K ve Bülent B.´ye ait müstakil  evlerde yangın çıktığını görenlerin Manisa Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Akhisar İtfaiye amirliğine ihbar verdi. İhbarı alan Akhisar İtfaiye amirliği kısa sürede yangın mahalline ulaşarak müdahalede bulundu.  Yoğun bir çalışma ile mücadele eden İtfaiye ekipleri Evlerin yandığı esnada rüzgar olmayışı ve İtfaiyenin hızlı ve seri müdahalesi ile yangın diğer evlere ulaşmadan söndürdü.  Müstakil ev olması nedeni ile kısa sürede alevlere teslim olan 2 ev tamamen yandı. Yangında  ölüm ve yaralanma olmayışı sevindirir iken evlerde ikamet edenlerden biri Akhisar dışında  biri de gezmekte olduğu öğrenildi. Yangın ile igili inceleme yetkililerce başlatıldı.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK