AKHİSAR´DA OTURMA BANKLARI KALDIRILIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesi Şehit Necdi Şentürk Parkı´nda bulunan oturma banklarını kaldırdı. Sosyal mesafenin korunması amacıyla yapılan çalışmada, vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkm


22.04.2020 16:59:26 1360 0

AKHİSAR´DA OTURMA BANKLARI KALDIRILIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesi Şehit Necdi Şentürk Parkı´nda bulunan oturma banklarını kaldırdı. Sosyal mesafenin korunması amacıyla yapılan çalışmada, vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları gerektiği hatırlatıldı.

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal mesafeyi korumaları için de azami gayret sarf ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Akhisar ilçesinde Şehit Necdi Şentürk Parkı´nda bulunan oturma banklarını, vatandaşların sosyal mesafeyi korumadıkları için kaldırdı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde koronavirüsle mücadele noktasında çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirten Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları gerektiğini hatırlattı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ