Akhisar´da Şafak Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda sabah saat 6.00´da Akhisar´da 3, toplamda 15 yere operasyon düzenlendi.


Polis/Adliye 1.07.2015 09:32:45 1316 0

Akhisar´da Şafak Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda sabah saat 6.00´da Akhisar´da 3, toplamda 15 yere operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda Akhisar´da 3 kişi yakalandı ve çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu satıcıları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; İlimiz Merkezi ve ilçelerinde torbacılık yöntemiyle uyuşturucu madde ticareti yapan ve aracılık eden şahıslara yönelik 6 ay süren takip çalışmaları boyunca, torbacı tabir edilen sokak satıcılılarının anılan suça dair tüm hareketleri izlenerek, bu süreçte delillendirme amaçlı 5 ayrı ara yakalama yapıldı.

Dosya kapsamında delillendirme amaçlı yapılan 5 ayrı yakalamada, 13 şüpheli şahıs yakalanarak, 4 şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Bu sabah saat: 06.00´ da Manisa il merkezinde 12 ve Akhisar ilçesinde 3 adreste olmak üzere toplam 15 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyonda; İl Merkezinde B.D, F.A, H.S, Y.Ş S.D, M.Ş, H.K, İ.D, E.B ve Akhisar ilçesinde B.A, B.Y ve F.Y isimli toplam 12 şahıs daha yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürecinde; bin 519 adet uyuşturucu veya uyarıcı hap, 118 gram kubar esrar, 1,5 gram plaka esrar ele geçirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ