Akhisargücü Minikleri Hafta Sonunu İyi Değerlendirdi

Akhisargücü´ nün 27 Haziran´da başlattığı futbol yaz okulu, ilk hazırlık maçını Saruhanlı Belediyespor yaz okulu ile yaptı.


Spor 9.08.2016 17:05:59 510 0

Akhisargücü Minikleri Hafta Sonunu İyi Değerlendirdi

Akhisargücü´ nün 27 Haziran´da başlattığı futbol yaz okulu, ilk hazırlık maçını Saruhanlı Belediyespor yaz okulu ile yaptı. Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörlüğünün tahsis ettiği otobüsle, Başkan Nihat Uz, Antrenörler Serdar Çengel, Hüseyin Memişler ve 2008-2009 doğumlu kız ve erkek yaz okulu çocuklarıyla Saruhanlı Belediyespor yaz okulu ile belli yaş gruplarıyla 3 maç yaptılar. Konu ile açıklama yapan Antrenör Serdar Çengel;" 25 kişilik öğrenci grubumuz ve aileleriyle Saruhanlı´da güzel bir gün geçirdik. Öğrencilerimizin oynadıkları maçta iyi ve eksik yönlerini görme fırsatı bulduk. Kadromuzu 3 grup halinde 20´şer dakikalık periyotlar halinde bütün öğrencilerimizi oynattık. Hem çocuklar hem veliler hem de bizler çok mutlu olduk. Bizler daha çok çocuklarımızın sosyal ve sportif gelişimlerine önem verdik. Aldığımız 4-1 galibiyetle çalışmalarımızın karşılığını gördük. Bu çalışmalarımız aynı amaç ve doğrultuda büyüyerek devam edecek. Bizlere en büyük desteği veren öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Akhisargücü futbol yaz okulu Başkanı Nihat Uz;"Akhisar gücü futbol yaz okulumuz spor yapan çocuk daha mutlu daha başarılı sosyal proje kapsamında 45 günlük çalışma periyodunda Serdar Çengel ve Hüseyin Memişler hocalarımızın çalışmalarıyla kısa zamanda iyi yer kat ettiğimize inanıyoruz. Çocuklarımızın takım olma, maç oynama, sporda sevgi, saygı, centilmenlik, arkadaşlık ve paylaşmayı öğrenmeleri açısından Saruhanlı Belediyesi futbol yaz okulu ile Saruhanlı Belediyesi tesislerinde özel maç oynadık. Çocuklarımızın ilk maç olmasına rağmen maç içerinde hırslı ve istekli olmaları ayrıca maçın neşe içinde geçmesi bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızı müsabakanın sonunda 4-1´lik galibiyetlerinden dolayı kutluyoruz. Çocuklarımızın ailelerine ve Akhisargücü futbol yaz okuluna desteklerinden dolayı Akhisargücü ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca Saruhanlı futbol yaz okulu hocalarına ve öğrencilerine misafirperverlik ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.