AKHİSAR´IN CADDELERİNDE HİJYEN ÇALIŞMASI

İl genelinde koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına ara vermiyor.


Gündem 26.03.2020 12:44:29 1260 0

AKHİSAR´IN CADDELERİNDE HİJYEN ÇALIŞMASI

İl genelinde koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına ara vermiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akhisar´da Hilaliye Caddesi´ni baştan aşağı hijyen malzemesi ile yıkadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri işbirliğinde Akhisar ilçe merkezindeki Hilaliye Caddesi´nin yol ve kaldırımlarında yıkama çalışması gerçekleştirildi. Cadde üzerinde bulunan esnaf da, çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, il genelinde dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği belirtilirken, vatandaşların da sosyal mesafe ve temizlik tedbirlerine uymaları çağrısı yapıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ