Akhisar´ın ?Can´larına Sıcak Yuva

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar´da yapımına son aşamasına geldiği Hayvan Barınağı´nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemelerde bulundu.


Gündem 13.10.2016 17:29:21 444 0

Akhisar´ın ?Can´larına Sıcak Yuva

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar´da yapımına son aşamasına geldiği Hayvan Barınağı´nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemelerde bulundu. Sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve küpe işlemleri için barınağın hayata geçeceğini belirten Başkan Ergün, barınağın kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar´da Büyükşehir Belediyesi´nce yapımına devam edilen Hayvan Barınağı´nda incelemelerde bulundu. Sağlık İşleri Daire Başkanı F. Gözde Koç´tan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, yaklaşan kış mevsimiyle birlikte can dostlarımız olan hayvanlar için güzel bir yuva kurmak amacıyla çalışmayı sürdürdüklerinin altını çizdi. Yaklaşık 6 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan hayvan barınağının sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve küpe işlemleri için inşa edildiğini belirten Başkan Ergün, barınağın her biri 20 hayvan kapasiteli olan 15 binadan oluştuğunu söyledi. Kısa süre içinde barınağın hizmete gireceğini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, doğa üstündeki tüm canlılara saygıyla çalışmalarına yön verdiklerine işaret etti. Başkan Ergün, yeni barınağın Akhisar´a hayırlı olmasını diledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ