AKHİSAR´IN DURAKLARI YENİLENİYOR

İl genelinde kullanım ömrü tamamlanan durakları otobüs duraklarını yenileriyle değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç duyulan alanlara da yeni otobüs duraklarının montajı gerçekleştirmeye devam ediyor.


Gündem 11.12.2019 16:07:40 1333 0

AKHİSAR´IN DURAKLARI YENİLENİYOR

İl genelinde kullanım ömrü tamamlanan durakları otobüs duraklarını yenileriyle değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç duyulan alanlara da yeni otobüs duraklarının montajı gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar´a bağlı Çamönü, İsaca, Erdelli ve Aşağı Dolmadeğirmen mahallelerine yeni durakların montajları yapıldı.

         Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, otobüs duraklarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kullanım ömrü tamamlanan otobüs duraklarını yenilenirken, ihtiyaç duyulan bölgelerde de yeni otobüs duraklarının montajı gerçekleştiriliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Akhisar´da yeni otobüs durakları konuşlandırılıyor. Bu kapsamda Çamönü mahallesinde bulunan otobüs durağının vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yeri değiştirilirken, İsaca, Erdelli ve Aşağı Dolmadeğirmen mahallelerinde yeni durakların montajı yapıldı. Vatandaşlardan da tam not alan otobüs durakları, vatandaşları kışın yağışlardan, yazın da sıcaktan ve güneşten koruyacak.

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ