Akhisar´ın eski başkanları Büyükşehir´den memnun

Akhisar eski Belediye Başkanları Hüsnü Kahraman ve Ahmet Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri´yi ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Gündem 21.12.2016 10:50:16 436 0

Akhisar´ın eski başkanları Büyükşehir´den memnun

Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri´yi ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kahraman ve Dutlulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Akhisar´ın 2017´de yatırıma doyacağını dile getirdiler.

Akhisar eski Belediye Başkanlarından Hüsnü Kahraman ve Ahmet Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Hizmet Binası´nı ziyaret etti. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile bir araya gelen Kahraman ve Dutlulu, Akhisar´a yapılan yarımlar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki yatırımlarına değinen eski Belediye Başkanlarından Hüsnü Kahraman, ?Bölge halinin Akhisar´a yapılacak olması ve ulaşımdaki büyük değişim Akhisarlılar için büyük kazanç. Asfalt çalışmalarında da Büyükşehir Belediyesi yıllara uzanacak bir çalışma kaydetti. MASKİ yıllardır köylerde sorun olan sondaj çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlıyor. Kent rehberinin kurulması çok yararlı bir oluşum. Mezarlıklara gösterilen özenle büyük övgü topluyorsunuz. Gıda Bankası´ndaki yaklaşım ve doğru kişilere yardımların ulaşması mükemmel bir proje. Beldelerin altyapılarının yeniden planlanması ve yapılması halkı çok memnun ediyor? dedi.

?2017 YATIRIMLAR YILI OLACAK?

Eski Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu da, ?2017 yılında Akhisar´ımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´ün projeleri ile yatırımlar yılı olacak inşallah. Akhisar merkezde de yapacağı başarılı projeleri yakından takip ederek bekliyoruz. Akhisar Belediye Başkanları olarak başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´e ve burada temsilci Doğan Ensivri´ye Akhisar için yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinin bize ulaşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve hizmetler yapılırken bizzat başında takip eden ve vatandaşlar ile iç içe bulunan, vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan Ensivri kardeşime ayrıca teşekkür ediyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ