Akhisar´ın İlk Sebze ve Meyve Halk Pazarı Açıldı

Akhisar´ın tanınmış Eski Pazarcı esnaflarından rahmetli Avukat Hasan´ın oğulları Harun ve Hakan 2. Nakliye Caddesi´nde sebze ve meyve halk pazarını açarak Akhisarlıların hizmetine sundu.


Magazin 18.09.2015 16:04:56 678 0

Akhisar´ın İlk Sebze ve Meyve Halk Pazarı Açıldı

Avukat Hasan´ın Yeri Sebze ve Meyve Halk Pazarı´nın açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, Manisa Esnaf Odaları Yönetim Kurulu Üyesi,  Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman ve işletme sahipleri Hakan ve Harun Ulaş birlikte kestiler.

 Açılışta konuşan Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, " Bundan sonra halkımız sadece marketlerde değil bu tür pazarcı esnaflarımızın açmış olduğu böyle manav marketlerde tüm sebze ve meyvelerini seçerek alabilirler. İnşallah bunların devamı gelir. Tüm Akhisar halkına ve pazarcı esnafına hayırlı olsun" dedi.

Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin;" Akhisar´ın misyonuna uygun, hijyenik koşulların oluştuğu böyle bir yerin açılması hem bizleri sevindirdi hem de görsel açıdan daha modern bir yer. Akhisar´da bu gibi yerlerin çoğalmasını diliyoruz. Buradaki ısı ve dizayn son derece fevkalade şekilde oluşmuş. Burayı açan rahmetli Avukat Hasan´ın çocuklarına başarılar dilerim. Akhisar´da bu tip yerlerin çoğalması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun" dedi.  Akhisar Sebze ve Meyve halk pazarı işletmecisi Harun Ulaş ise ? Halkımızın bundan sonra taze sebze ve meyve ihtiyacını temin edebilmeleri için açtığımız iş yerimizde sebze ve meyveyi pazar fiyatına tarladan toplar gibi halkımız kendisi meyve ve sebzesini seçebilecek. Amacımız halkımıza pazar yerindeki fiyatlar ile aynı fiyata ihtiyacını sağlamasını temin etme? dedi.

Sebze Meyve Halk Pazarı´nın açılışına CHP Akhisar  İlçe Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Esnaf Odaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Lokantacılar, Köfteciler Odası Başkanı Adem Duman, Akhisar Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler, pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK